上一頁下一頁
發新話題

與引板師姐的偶遇(更新P.7,16,23)

收藏  |  訂閱
425  60.7k

好勁

引用:
原帖由 HAPPYLOVINGTIME 於 2013-3-15 12:42 AM 發表 查看引用來源
精彩,大家都期待發展。加油呀師兄!
感謝支持=]

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-3-15 01:18 AM 發表 查看引用來源
師兄一定一表人才, 食到咁多好野
師兄言重了
公子在這裡認識的師姐不多,要數也輪不到公子份

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-3-15 10:29 AM 發表 查看引用來源

主腳同公子一樣都覺得好老尷xd

其實除了尷尬,公子還怕地方不衛生,T小姐不喜歡,更重要的是時間限制令公子覺得很壓迫

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-3-15 10:44 AM 發表 查看引用來源

我之前個男朋友都係鍾意我含多d
試過三個鐘內口爆三次

三小時口爆三次,想必師姐一定很好口技,要不然你之前的男朋友也不會願意出三次吧 =]

引用:
原帖由 damabird123 於 2013-3-15 10:47 AM 發表 查看引用來源

老尷都唔會有,反而心理上我覺得衛生同感覺上唔係咁好。

你地未去過,我見議你同公子唔好試。(個人議見)
師兄所講的也是公子所憂的

所以話,港女並無佢地既錯,無樓學咩人溝女xd
btw好多讀者都對你同T既發展好有興趣喎

引用:
原帖由 恭梓俊 於 15-3-2013 01:31 PM 發表 查看引用來源

師兄所講的也是公子所憂的

係吖!個感覺真係唔好,可以既話盡量唔去。。

引用:
原帖由 隻爪呀 於 15-3-2013 01:38 PM 發表 查看引用來源
所以話,港女並無佢地既錯,無樓學咩人溝女xd
btw好多讀者都對你同T既發展好有興趣喎

爪爪,又唔好咁講,宜加香港啲樓離哂大普,全世界最貴。

唔通後生仔無樓唔可以拍拖咩,唔想爆房可以貴啲去酒店,個感覺會舒服啲。

個個都想追公子同 T 小姐既戀情!

引用:
原帖由 damabird123 於 2013-3-15 02:48 PM 發表 查看引用來源

爪爪,又唔好咁講,宜加香港啲樓離哂大普,全世界最貴。

唔通後生仔無樓唔可以拍拖咩,唔想爆房可以貴啲去酒店,個感覺會舒服啲。

個個都想追公子同 T 小姐既戀情!
師兄一語道出香港情況
亦多謝師兄既支持,公子會盡快更新的 =]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆