上一頁下一頁
發新話題

Intimate Moments with Boss #1 Content, New Post #566

收藏  |  訂閱
566  108.3k

Support keep going

引用:
原帖由 Aragosta1 於 2012-12-18 08:24 PM 發表 查看引用來源
Support keep going

Thanjs

引用:
原帖由 疲休 於 2012-12-18 05:13 PM 發表 查看引用來源
你同佢點會係蘇眉…

點解會唔係? 不過你都岩, boss都冇當過我係魚! 明明好地地係一個人, 又會被人講到變咗條魚!

引用:
原帖由 YanD2012 於 2012-12-19 08:29 AM 發表 查看引用來源點解會唔係? 不過你都岩, boss都冇當過我係魚! 明明好地地係一個人, 又會被人講到變咗條魚!
蘇眉=soul mate :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 疲休 於 2012-12-19 11:24 AM 發表 查看引用來源
蘇眉=soul mate :smile_30::smile_30:

唔好mo liu 啦, 我點會唔知 蘇眉=soul mate? 唔知你因咩事咁好笑,要笑到個口咁大!

返緊工?

引用:
原帖由 ntv7 於 2012-12-20 11:19 AM 發表 查看引用來源
返緊工?
Yes ar

引用:
原帖由 YanD2012 於 2012-12-20 11:41 AM 發表 查看引用來源

Yes ar

你做麼野工嘎?

<我看滿足>
不多不少, 恰到好處,簡單是滿足! 從來不認為滿到瀉才是滿足,亦千萬不要勉強每樣東西都要滿到瀉,當你以為自己很滿足,實際是被貪心誤導了自己!
我對生活如是,工作如是,友誼如是,感情如是,不是能帶給你滿到瀉的感覺的男人就係好!
若他只是一味地造一味地滿足你,而不是打從心底發出的,那他為你所做的一切也許是沒有靈魂 !
假如你仍然感到滿足,我會替你感到遺憾,因為你不明白不了解"滿足",看不到"滿足”背後的美麗!
可能你哋會問我,做咩要咁長氣?
男歡女愛,做愛歡愉, 真的要將它拆得如此細緻嗎?
當然~沒有事是必要~不必要的 !

就好似我在他身上找到的除了一個壯闊胸膛之外, 還找到不多不少,恰到好處一樣!
就連他在本世紀最后一個年月日相同那天晚上給我的小驚喜也是岩岩好!

有時候我會跟他說"而家岩岩好,Enough!"

每個和他一起的intimate moment,我的她總是不自制地濕起來,有時濕到聽到"g g"聲,
最渴望的是濕住迎接他的第一下,第一下撞入嚟嘅感覺, 好似好耐冇見面, 一見就攬到好實好肉緊,
當他不停抽插的同時不停聽住這g g 水聲,我覺得他很MAN , 可以越插她越濕!
一面享受著他的抽插,呻吟聲好似好口渴好飢餓一樣,
忍唔住叫他:「頂入啲, 頂入啲!呀, 好舒服呀! 你"撩"到我裡面好痕好舒服! 呀!再"撩"入啲,好正好舒服! 好想被你x !」
(事後他說看到我非常享受地,半閉著眼~把微曲的手指送到唇邊.... 仲話好想幫我影低佢~~OH~~me too )
當你被撩到好忘我的時候, 真係咩說話都講得出! 一輪抽插過后後,即使合著雙腿,她仍然是濕淋淋,滑嘟嘟!
我在他耳仔邊問:「知唔知道被餵飽係點樣架? 就好似我而家咁,被你餵飽咗!"」
飽嘅感覺唔係飽到頂肚, 係岩岩好晤會覺得仲差啲差啲!
他是我遇到的男人唯一令我在造愛時候覺得"被餵飽"!

PS 男人:
唔好以為non stop 對住對方抽插,出一次後再出第二次,第三次就等於餵飽咗個女人,
就算女人高潮又如何? 高潮唔係反應映女人覺得滿足,
唔係插到個女人完事後陰道口赤赤痛就係餵飽咗佢!:smile_44:

引用:
原帖由 ntv7 於 2012-12-20 11:47 AM 發表 查看引用來源

你做麼野工嘎?
office

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆