上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  67.3k

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:12 AM 發表 查看引用來源
下次用手扣鎖住我同妳...先一齊再玩...
我愛死妳了...淫jenny....
姣pam上
淫j 姣 P...新組合名..

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-2 09:58 PM 發表 查看引用來源
渡邊先生是我上月在東京親自負責接洽的一位當地企業代表,處理好業務上合作事宜後的最後一晚,曾與他在當地情侶酒店短聚...
但回港後發生了連串事情..
我對這位男人的印象,已逐漸退色..

在星期一午飯前,正處理煩瑣 ...
P姐....真係睇到我都.....

我幫你泊, 攞尾入
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:07 AM 發表 查看引用來源
MARKx太大架..我怕難泊位呵

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-3 12:14 AM 發表 查看引用來源

P 姐既 post .....係會令大家..男硬女濕........你唔駛怕醜

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-3 12:14 AM 發表 查看引用來源

自然反應~~~~

引用:

phoebe..別給我影響到妳呢....妳現在是需要一個錫妳,愛妳的男生...
我不同妳...我心理生理各方面都受到感情道路,婚姻..遇到的各種事情影響而變了質,是沒藥可救的,
我真的不希望妳,或其他觀看我文章的朋友受到我這畸形思想影響...去走我這條路..phoebe,妳明白嗎??
pam上

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:25 AM 發表 查看引用來源

phoebe..別給我影響到妳呢....妳現在是需要一個錫妳,愛妳的男生...
我不同妳...我心理生理各方面都受到感情道路,婚姻..遇到的各種事情影響而變了質,是沒藥可救的,
我真的不希望妳,或其他觀看我文章的朋友受到我這畸 ...
媽子...你講得得好岩...但雖然你變了質...但我都會係你背後支持你的...

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-3 12:27 AM 發表 查看引用來源

媽子...你講得得好岩...但雖然你變了質...但我都會係你背後支持你的...

這隻紅衣小豬....><....

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:25 AM 發表 查看引用來源

我知我唔講咩大道理...更成日講錯野..但我也分到是非...點都好..你身邊永遠都會仲有我去支持你做每件事...

引用:
家姐真係識為人著想~~
但你又有冇為自己諗過呢~~
不過每人有每人唔同既一套生活方式~~
所以都唔可以你話你岩定錯.....
不過我唔認同你說自己無藥可救

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆