上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.8k

超!係你地肯唔肯去啫!你地話我攬又好咩都好。我講過,我中意做愛扑嘢,所以去親clubbing, bar, 一定著到好”行”咁出去,但我都係咁話,d男人又想食又冇膽去媾,喂!唔係要我地女仔主動嘛!?一啲又著到求求其其加騎呢,咁點食得落啫!
引用:
原帖由 tyt01236 於 2011-7-29 12:00 PM 發表 查看引用來源

你識咁諗   唔怪得咁多巴打咁LIKE你啦   你各方面都咁誘人 唔比你搞到半死都幾難.......:smile_o01:

諗起你張相 就會諗點解我未食過咁既身材既女仔既 :smile_o01:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-29 12:08 PM 發表 查看引用來源
超!係你地肯唔肯去啫!你地話我攬又好咩都好。我講過,我中意做愛扑嘢,所以去親clubbing, bar, 一定著到好”行”咁出去,但我都係咁話,d男人又想食又冇膽去媾,喂!唔係要我地女仔主動嘛!?一ࢋ ...
咁係未妳次次去玩都食到好野?

咁一定有party dress up form ga la!:smile_30:
引用:
原帖由 chan9898 於 2011-7-29 11:57 AM 發表 查看引用來源

乜妳唔係有一定的戰衣?

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-29 12:08 PM 發表 查看引用來源
超!係你地肯唔肯去啫!你地話我攬又好咩都好。我講過,我中意做愛扑嘢,所以去親clubbing, bar, 一定著到好”行”咁出去,但我都係咁話,d男人又想食又冇膽去媾,喂!唔係要我地女仔主動嘛!?一ࢋ ...
哈哈 我自從開始搵SP之後都冇咩唔敢溝唔溝  我自己又做酒吧 要同客猜妹 好多時都要攬 XD   女仔主動就冇果種食住條女既FEEL架啦
你睇過我既POST就知我唔係細膽人士 :smile_34:  包你歡喜

你又未夠分PM到你 JOIN唔到 :smile_13:  有點可惜   帶唔到你去D好玩既地方 :smile_13: :smile_30:

睇彩數咋,上個月喺蘇杭街識到個國內同胞,好型仔,頂!嗰晚喺 Le Maradian, cyber port做到通頂,第二朝仲要比佢賴醒。
引用:
原帖由 chan9898 於 2011-7-29 12:09 PM 發表 查看引用來源

咁係未妳次次去玩都食到好野?

可能我仲去得多過你ga. Haha.....
引用:
原帖由 tyt01236 於 2011-7-29 12:11 PM 發表 查看引用來源

哈哈 我自從開始搵SP之後都冇咩唔敢溝唔溝  我自己又做酒吧 要同客猜妹 好多時都要攬 XD   女仔主動就冇果種食住條女既FEEL架啦
你睇過我既POST就知我唔係細膽人士 :smile_34:  包你歡喜

你又未夠分PM到你 J ...

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-29 12:13 PM 發表 查看引用來源
睇彩數咋,上個月喺蘇杭街識到個國內同胞,好型仔,頂!嗰晚喺 Le Maradian, cyber port做到通頂,第二朝仲要比佢賴醒。  
呵呵,恭喜晒wo
比我唔會奶醒妳,會一下插入去來整醒妳

引用:
咁又係呀,老蘭太多mk仔啦

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-29 12:09 PM 發表 查看引用來源
咁一定有party dress up form ga la!:smile_30:  
行咩style呀妳

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-29 12:13 PM 發表 查看引用來源
做通頂,妳夠唔夠飽先?
不如黎返個1對10.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆