上一頁下一頁
發新話題

多少往事甜在心頭 - 霧水情緣 續, P11 Update

收藏  |  訂閱
728  37.7k

引用:
原帖由 AL 於 2011-7-10 09:29 PM 發表 查看引用來源
咁我幫妳刷背,,到我做阿四
:smile_30: 冇錢請阿4:smile_42:

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-7-10 09:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_40::smile_40:少睇....
有咩好野睇呀, 介紹黎好WO :smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 sia 於 2011-7-10 09:30 PM 發表 查看引用來源

唔好啦:smile_o03::smile_o03::smile_o03:
我唔敢比$28/HR你喇... 最多比$30/HR好冇
:smile_45: 唔稀罕

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-7-10 09:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 唔稀罕
有性格, 而家原來請阿四唔洗錢都有人黎做
好啦~ 聽日黎番工啦

引用:
原帖由 sia 於 2011-7-10 09:32 PM 發表 查看引用來源

有咩好野睇呀, 介紹黎好WO :smile_15::smile_15:
真係冇睇開,sorry:smile_40:...

引用:
原帖由 sia 於 2011-7-10 09:34 PM 發表 查看引用來源

有性格, 而家原來請阿四唔洗錢都有人黎做
好啦~ 聽日黎番工啦
:smile_22: :smile_22: 你...............................

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-7-10 09:37 PM 發表

真係冇睇開,sorry:smile_40:...
NEVER MIND
我都好少開電視睇, 除左間唔中睇下D 8點檔9點檔同晚間新聞外
都好少睇電視
之前老母仲話屋企個電視用好耐想買
我就話"買部新既番屋企擺呀" - -||
引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-7-10 09:37 PM 發表

你...............................
準時番工唔好遲到呀!!!!

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-7-10 09:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 冇錢請阿4:smile_42:
做阿四換取妳煮煎雞翼我食,,,:smile_o01::smile_o01:夠抵啦掛

引用:
原帖由 sia 於 2011-7-10 09:41 PM 發表 查看引用來源

NEVER MIND
我都好少開電視睇, 除左間唔中睇下D 8點檔9點檔同晚間新聞外
都好少睇電視

我好憎你:smile_o03:

引用:
原帖由 sia 於 2011-7-10 09:41 PM 發表 查看引用來源

NEVER MIND
都好少睇電視

電視已經唔再係必需品,,,
而家變左電腦,,無電腦一日簡直生不如死

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆