上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-13 09:48 PM 發表 查看引用來源

畏畏,話時話,究竟幾時出埋個尾部先?緊係心急啦,事關我好想知道亞劉主點樣對付隻亞螢,係好溫柔好細心咁慢慢黎錫渾奶渾佢全身先正式黎插丫,定係唔理三七廿十一,一黎就死命死衝爛衝死插爛插,毫無情趣不知所 ...
出左啦!!!:smile_42:

唔錯... 同埋有件咁的筍貨真係好.. final part 出埋... thx for sharing and support it so much

我要背肌照...:smile_o01: :smile_o01:

good story mate. glad you found the balance point. I hope everything will go well for you in the future.
Happy Valentine's Day!

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-14 01:01 AM 發表 查看引用來源

出左啦!!!:smile_42:
哇哇哇!!!終於出佐啦,不過好似好普通料喳喎,都唔夠我係hall個時咁勁咁激既................:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

有d失望添,點算呢?:smile_o10: 不過幅相好x正丫:smile_o12: :smile_04: :smile_04: 睇到你亞姐我流晒西水丫..........:smile_47: :smile_47: 但點解下面打格仔袈?睇多d得唔得先?下?黎啦...........

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-14 12:29 AM 發表 查看引用來源

可能因為阿瑩已經濕晒, 已經好想好想要, 所以最後都無理到度門
我自己個心跳得好快,因為真係玩大左,比人見到真係死得
我慢慢咁插入阿瑩度, 係佢妹妹度一下一下咁穿插
阿瑩用手掩住自己個口, 驚比人聽到D叫聲 ...
不在乎天長地久,只在乎曾經擁有
你有過呢段關係,雖然只係短暫,但都不枉此生

或者你日後會有一個更好0既SP/GF呢

睇完你呢段經歷,我真係好羨慕你,或者當日讀大學,我真係無你咁好彩,或者我0既注意力係放響其他事情上

anyway, thx for share

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-14 09:48 AM 發表 查看引用來源

不在乎天長地久,只在乎曾經擁有
你有過呢段關係,雖然只係短暫,但都不枉此生

或者你日後會有一個更好0既SP/GF呢

睇完你呢段經歷,我真係好羨慕你,或者當日讀大學,我真係無你咁好彩,或者我0既注意力係放響其他 ...
如果你注意力係放係讀書上,咁都係好既............hee ee hee.........:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-14 10:45 AM 發表 查看引用來源

如果你注意力係放係讀書上,咁都係好既............hee ee hee.........:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o05:
最弊響yr 1 sem2至yr2 sem 1又攪 camp,又玩呢樣0個樣,再加上€0個科自己又唔係有好大能力同興趣讀,結果........:smile_27:
唯一好在就係識得點樣擴闊network,只係近年做0野方面又唔係太如意,變0左好多0野都窒住窒住

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-14 11:49 AM 發表 查看引用來源

最弊響yr 1 sem2至yr2 sem 1又攪 camp,又玩呢樣0個樣,再加上€0個科自己又唔係有好大能力同興趣讀,結果........:smile_27:
唯一好在就係識得點樣擴闊network,只係近年做0野方面又唔係太如意,變0左好多0野都窒住窒 ...
哦,咁喳話,仲以為你大學時期大搞淫亂派對添.........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o10: :smile_o10:

咁乜依家做惹唔如意咩?唔,係咪犯太歲丫,快快去上環文武廟攝啦........:smile_o12:

擴闊個network?哇,咁咪識到好多靚女囉?下?:smile_o10: :smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-14 12:06 PM 發表 查看引用來源

哦,咁喳話,仲以為你大學時期大搞淫亂派對添.........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o10: :smile_o10:

咁乜依家做惹唔如意咩?唔,係咪犯太歲丫,快快去上環文武廟攝啦........:smile_o12:

擴闊個net ...
霧水情緣就有:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆