上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.7k

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 12:51 PM 發表 查看引用來源

佢都話佢唔鐘意大波  佢話我岩岩好
其實只係鐘意同佢一齊既感覺  但唔係鐘意佢呢個人囉
哈哈  因為佢好大男人  覺得好有被征服既感覺  又好有安全感
加上佢係我老闆  就更加覺得有一種佢好有權威既感覺
; ...
haha....妳講得啱, 所以我會覺得妳keep 住同佢而家嘅關係會好d ....

無手尾跟~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 01:47 PM 發表 查看引用來源

夠粗魯~~~
原來你同我有同一嗜好

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 01:49 PM 發表 查看引用來源

唔係丫~~~蘋果個老闆都好正丫~~
好正...高大靚仔夠大男人....

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 12:51 PM 發表 查看引用來源

佢都話佢唔鐘意大波  佢話我岩岩好
其實只係鐘意同佢一齊既感覺  但唔係鐘意佢呢個人囉
哈哈  因為佢好大男人  覺得好有被征服既感覺  又好有安全感
加上佢係我老闆  就更加覺得有一種佢好有權威既感覺
; ...
頂...早知做老板:smile_34:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-28 02:03 PM 發表 查看引用來源

頂...早知做老板:smile_34:
依家都唔遲

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

haha....妳講得啱, 所以我會覺得妳keep 住同佢而家嘅關係會好d ....

無手尾跟~~~
佢想要個種初戀既感覺
我想要個種被保護既感覺

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 02:04 PM 發表 查看引用來源

依家都唔遲
係,...只請日本妹:smile_38:

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 02:05 PM 發表 查看引用來源

佢想要個種初戀既感覺
我想要個種被保護既感覺
exactly ..... 日本人最鐘意初戀....唔係點會咁鐘意學生妹......

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 09:33 AM 發表 查看引用來源
星期三晚同老闆食飯  又食日本野
佢好識嘆  開左支白酒黎飲  佢講左好多關於佢既野
飲完一支又飲紅酒  飲到我都wingwing地
佢一早就book好酒店  佢仲問我係咪好支力  支力就去睏陣  最好係去睏啦
上到房  邊睇電 ...
樓主好幸福吖

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 01:59 PM 發表 查看引用來源

原來你同我有同一嗜好
架仔鐘意用繩"旁"住你黎卜,你老細有無試過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆