上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-2-8 08:11 PM 發表 查看引用來源

其實可以說>>愛是麻目的嗎?
嘜愛有眼嘅咩?(笑)

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-2-8 04:09 PM 發表 查看引用來源

Sorry 呀,我通常覆完塊板先覆PM架。而我PM爆曬,所以我諗你重要等多陣。sorry =<
畀返個*HUG*你啦,唔好喊啦。=>
我係咪都要hug 下先:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 jasonchan1688 於 2011-2-8 08:23 PM 發表 查看引用來源

你咁講,
分分鐘會玩3P 或者其他勁野架WO
你接唔接受度架:smile_41:

成為最淫嘅淫妹...咁可唔可以同小弟扑扑先 :smile_40:
何止3P,你聽過輪姦學校未?佢會幫我報讀,如果我同意。

佢成日都話我係地球史上最淫蕩嘅處女嚟架啦。而每當我話唔係,佢就會話,咁快啲變做啦......:smile_27:

至於人選,無可能係你啦。除非你係日本人又咁好彩同我報讀同一間。如果真係咁好彩,咪畀你姦囉。:smile_13:

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-2-8 10:31 PM 發表 查看引用來源

佢成日都話我係地球史上最淫蕩嘅處女嚟架啦。而每當我話唔係,佢就會話,咁快啲變做啦......:smile_27:

至於人選,無可能係你 ...
據我所問"輪姦學校"其實係一個專搵素人拍尼類av既website黎嫁姐...唔係一間真學校
只於你問你應該點?
我追左少少post(冇時間追晒)
我見你都有提起四合院尼類既forum,我諗其實你自己都知道世界上的確有唔少有同樣嗜好既男仔存在嫁啦
而家你只係未完全放得低心理同道德既包袱姐,right?
但有d問題你可唔可以答下我,你今年幾多歲?同bf一齊幾耐?大家點識?

我覺得個處真係唔係D咩~~~ 到你破左處357年, 你就會覺得唔係D咩架喇~~~
真係勁痛架!! 你咁耐都未決定到呀~~~~
引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-2-8 15:34 發表 查看引用來源

"如果你自己接受到"

唔知呀,依然好猶豫......:smile_13:

"處唔係d咩"

嘻嘻,姐姐真係咁諗?
嘻嘻, 姐姐曳曳啦。嘻

"不過唔好咁易俾人呃, 要揀個o岩既先好俾佢! 唔好益晒d衰人!"

唔唔,呢樣 ...

請問決定成點?????

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-2-8 10:31 PM 發表 查看引用來源

至於人選,無可能係你 ...
俾日本仔扑,浪費左D,大家中國人,緊係互相幫助啦:smile_30:

至於如果你個BF 真係調教到你變成地球史上最淫蕩嘅處女,最會care 俾邊咩:smile_34:

引用:
原帖由 malemaster 於 2011-2-8 10:27 PM 發表 查看引用來源

我係咪都要hug 下先:smile_o01: :smile_o01:
想抽水?想錯你個心呀。*旋風腿* (骨碎聲)啪嘞啪嘞....

引用:
原帖由 逸風 於 2011-2-9 02:44 AM 發表 查看引用來源

據我所問"輪姦學校"其實係一個專搵素人拍尼類av既website黎嫁姐...唔係一間真學校
只於你問你應該點?
我追左少少post(冇時間追晒)
我見你都有提起四合院尼類既forum,我諗其實你自己都知道世界上的確有唔少有同樣 ...
哈哈,睇嚟你都幾資深喎,輪姦學校又識,四合院又識。 但你講arm一半啦,輪姦學校的確係個website, 但同一時間都係間學校,而且係調教學校。同埋,唔只一個website或學校,而係有好多。

我當然知重有好多依類人存在啦。哈哈,唔只香港或日本,全球都好多添。嘻

"而家你只係未完全放得低心理同道德既包袱姐,right?"

我都唔知係咪咁呀,總之有猶豫啦。尤其係我呢啲幽柔寡斷嘅女仔...... =<

幾歲就唔講啦,女仔嘅秘密嚟架嘛。但讀緊大學啦。=> 同BF差唔多十年啦,係學校識。=>

引用:
原帖由 zoezoebaby 於 2011-2-9 03:05 AM 發表 查看引用來源
我覺得個處真係唔係D咩~~~ 到你破左處357年, 你就會覺得唔係D咩架喇~~~
真係勁痛架!! 你咁耐都未決定到呀~~~~
"我覺得個處真係唔係D咩~~~ 到你破左處357年, 你就會覺得唔係D咩架喇~~~"

嘩,姐姐好勁呀!:smile_14:

"真係勁痛架!! "

唔好呀:') 我唔要呀:') 我唔要呀:') 今次死得啦

其實都唔係幾耐嗟,雖然BF成日催....嘻嘻嘻嘻:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆