上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.3k

引用:
原帖由 siuluntoby 於 2010-11-28 01:24 AM 發表 查看引用來源
"尋人(動物)啟示"

現尋小肥豬一隻
特徵:  打扮性感, 鍾意"咬o野"!:smile_o10:

最後出現時間於:  2010-11-26 01:45 PM:smile_o14:

已失蹤超過24小時!:smile_o03:
現希望各有心人幫忙盡快尋回~:smile_o0 ...
報告報告 小肥妹識個隻小肥豬打扮唔性感架喎@_@ 甘仲洗唔洗搵呀??

:smile_o05: 我係道睇緊大結局:smile_o01:

:smile_o01: [quote]原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-26 01:45 PM 發表 查看引用來源
講返....條友轉目標

對住我對波波進攻.....哇想點

先黎掃我背隻...到左BrA位....走黎玩野

彈BRA帶......妖..小學生咩

xyz.....

+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~

上回講道小學生行為....彈BRA帶:smile_o02:

之后轉左黎抱住我....OMG

因為佢對手開始向我波波進發:smile_o03:

咁點好呢....推開佢?借尿遁?

佢搓我波波搓到好開心羅:smile_o02:

咁我咪話...你好啦咪再咁啦

你再係咁我拎手袋走家

佢話OK....我地唱K

唱左一陣又黎過....今次係摸肥豬腿:smile_o04:

咁無計啦.....點坐落去

我咪拎手袋話走

佢唔比....一手推返我坐係道

勁大力:smile_o14:

我話....唔制,,,,,我要走

佢就:smile_o01: 都未唱完咁快走?

:smile_o03: 救命...唔制丫我要走

已經想喊....:smile_o06: 好彩係

我再一次拎袋走佢今次阻唔到我啦

我一野閃左出去:smile_o13: 走人

佢未埋單緊係唔走得啦~~~:smile_o11:

之后我就返左屋企啦....但返屋企期間

佢居然仲夠膽打比我...問我做咩咁快走

我話以后都唔會再理佢

咁佢就無再打比我啦!!!:smile_o13:

其實有几多人有睇我個POST家....????

如果多人回我又講下...其他故仔啦!!!:smile_o07:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-28 10:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: [quote]原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-26 01:45 PM 發表 查看引用來源
講返....條友轉目標

先黎掃我背隻...到左BrA位....走黎 ...
睇緊大結局都要支持你的新post~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-28 09:16 PM 發表 查看引用來源

報告報告 小肥妹識個隻小肥豬打扮唔性感架喎@_@ 甘仲洗唔洗搵呀??

小肥妹線人, 所有線索都唔可以放過~~

請小肥妹盡快報告妳所識o個隻小肥豬o既行蹤!

如果知情不報係要打pat pat 架~~:smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-28 10:49 PM 發表 查看引用來源
講返....條友轉目標

小肥豬妳回來了~~:smile_o06:
我登o左尋人/動物廣告搵妳呀!!:smile_o03:
我有睇架~~  支持妳!!:smile_o12:

引用:
講返....條友轉目標

ha ha, nice story support support~~~~

引用:
原帖由 siuluntoby 於 2010-11-28 11:37 PM 發表 查看引用來源

小肥豬妳回來了~~:smile_o06:
我登o左尋人/動物廣告搵妳呀!!:smile_o03:
我有睇架~~  支持妳!!:smile_o12:
係丫我返黎啦..........呢排係咁病....而家係咁咳...陰公豬:smile_o14:

Take care ar little pig

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

係丫我返黎啦..........呢排係咁病....而家係咁咳...陰公豬:smile_o14:
天氣轉變,要小心身體!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆