上一頁下一頁
發新話題

10月1日 星期五,珠海酒吧狂歡

收藏  |  訂閱
355  18.3k

引用:
原帖由 ray07 於 2010-9-28 10:41 PM 發表

打的可不可以:smile_38:
出發:smile_38: :smile_38: :smile_38:

亞七:smile_38:

見字電禾

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-9-30 09:11 AM 發表
亞七:smile_38:

見字電禾
咩事事事:smile_38:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-29 04:34 PM 發表 查看引用來源

出發:smile_38: :smile_38: :smile_38:
七哥咁早出發?去珠海坐乜去?:smile_o12:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-24 12:29 PM 發表 查看引用來源
深表慰問 cc 比老母收左回鄉証
已爆團
慰問金請直接交予慰問姐姐手上

第29大道
日期:9月29日(星期三)
地點:29大道 FFFF FFFF(十五妹主 ...
太無天理啦 ~~~~~~~~~:smile_39:
輪牌睇房既 DJ都要自費 :smile_o02:
唉 ~~~~~:smile_o08:

引用:
原帖由 hoho777 於 2010-9-30 11:20 AM 發表
七哥咁早出發?去珠海坐乜去?:smile_o12:
出發慰問 cc 比老母收左回鄉証
講都唔腩信,5個dj睇房:smile_53: :smile_53: ,原來dddddd女都有上d台,慕名而來話要見下cc,d人企到出門口

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-30 12:39 PM 發表 查看引用來源

出發慰問 cc 比老母收左回鄉証
講都唔腩信,5個dj睇房:smile_53: :smile_53: ,原來dddddd女都有上d台,慕名而來話要見下cc,d人企到出門口  ...
ON9...我有冇咁腩受歡迎:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 12:45 PM 發表

ON9...我有冇咁腩受歡迎:smile_o08:
我都覺得係,唔信你問飛機生,問埋肥仔多果面

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-30 01:01 PM 發表 查看引用來源

放過我啦 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-30 01:01 PM 發表 查看引用來源

企地有上D台就豬禾唔黎啦,.,,:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆