上一頁下一頁
發新話題

巴士DIY !! 好剌激!!!加左4張brabra相!! update p.48

收藏  |  訂閱
862  218.0k

成为性的奴隶啦你~哈哈~

回覆 1# 的帖子

妳一個女仔係巴士上diy,有無想像過有男仔見到一定會強姦左妳?
又怕唔怕?

引用:
原帖由 Vantofler 於 2010-7-26 05:25 PM 發表 查看引用來源
妳一個女仔係巴士上diy,有無想像過有男仔見到一定會強姦左妳?
又怕唔怕?
架車冇人既咩 :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2010-7-26 04:27 PM 發表 查看引用來源

象妹,野戰唔同開房  好快就可以去到高潮

最好玩都係D女仔又唔嗌得 , 谷到塊面珠紅卜卜:smile_o01: :smile_o01:
你地就好玩,難為我地~~
想嗌又唔嗌得!!!幾辛苦~~~
不過其實都幾好feel 既!!

引用:
原帖由 zith 於 2010-7-26 04:30 PM 發表 查看引用來源

比佐個短訊你~if你有time就cheak cheak~:smile_o06:

咁你係school 有冇DIY AR?

你DIY招式 應該好多BOR~:smile_o05:
我inbox 爆曬,睇唔到呀~~SORSOR r !!!
係學校就無,最多係廁所
不過係學校,成校都女人,無咩feel......
:smile_35::smile_35:

唔係會好刺激咩xd~

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-26 05:35 PM 發表 查看引用來源

你地就好玩,難為我地~~
想嗌又唔嗌得!!!幾辛苦~~~
不過其實都幾好feel 既!!
其實C姐你有 bf 嗎?

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2010-7-26 04:32 PM 發表 查看引用來源

都幾好玩,試過響MISS張教書台上面做 不過好短時間 多數時間都係門口牆邊 ,
因為出面望入黎都睇我地唔到

同埋我覺得果位CHING 都好正呀 周圍冇野擋住
果刻一定好正 , 同埋要用9秒9 不停插:smile_o13: :smi ...
我覺得係課室真係好正,周圍無野擋住,
好有av FEEL...
出面又一定有人,好剌激.....

引用:
原帖由 Vantofler 於 2010-7-26 05:25 PM 發表 查看引用來源
又怕唔怕?
禁我緊係肯定左無人見到先會禁做啦!!
都係個句啦,如果係靚仔,我都唔介意架~~

會唔會諗起都濕啊你@@..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆