上一頁下一頁
發新話題

某晚發夢夢見......................

收藏  |  訂閱
562  17.5k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:17 發表 查看引用來源

我ex有d朋友大到玩到除鞋呀:smile_o14:
有D人大左
真係估唔到佢地個"真面目" 會係咁 :smile_o14: :smile_o14:

我都有去架喎!恐龍唔知妳哋有無聽過!100feel大麻場,348,cyber去得最多,成日喺1號房玩!

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-13 04:18 PM 發表 查看引用來源

個時係幾年前先~~~~
我讀書個時都差唔多ga la~~~
成日聽到ga~~~
不過我讀男校又係間唔太差ge~~~
所以可能無咁顛~~~
不過聽成績差之後轉左去好差學校gefd乜鬼都見過~~~~~:smile_19:
而家d人早熟姐:smile_o10:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 04:19 PM 發表 查看引用來源

我同我拍左7年先散既ex係2000年12月30日係yoyo開始架:smile_o05:
你做咩自爆自己年齡~~~~~

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:19 PM 發表 查看引用來源

有D人大左
真係估唔到佢地個"真面目" 會係咁 :smile_o14: :smile_o14:
我試過比我ex既朋友冇啦啦抱起身,嚇到我死:smile_o14:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 04:20 PM 發表 查看引用來源

而家d人早熟姐:smile_o10:
我地唔差好遠咋wo~~~~
十年都無~~~~
:smile_15:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:19 發表 查看引用來源

我同我拍左7年先散既ex係2000年12月30日係yoyo開始架:smile_o05:
我同我個EX 係100FEEL 識架
我呢世都會記得係2001年1月13號 :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-13 04:20 PM 發表 查看引用來源
我都有去架喎!恐龍唔知妳哋有無聽過!100feel大麻場,348,cyber去得最多,成日喺1號房玩!

可能大家有見過唔奇:smile_o01:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-13 16:20 發表 查看引用來源

恐龍有AR
但無去過

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-13 04:20 PM 發表 查看引用來源

你做咩自爆自己年齡~~~~~
怕咩,我今年28歲囉:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆