上一頁下一頁
發新話題

沈船沈到無得救:我和她在深圳的故事(Update #183)(中轉站決定:信心動搖)

收藏  |  訂閱
593  46.5k

引用:
原帖由 20888 於 2010-1-21 06:26 PM 發表 查看引用來源
睇左樓主既update, 更加覺的樓主好唔成熟(應該系幼稚比較適合), 你總是強加自已的想法和意願系你條女身上, 你唔明白兩個相處只能嘗試去適應彼此的生活方式,而唔系想改變對方(事實上系改變唔到), 感情唔系做生意,點可 ...
你覺得其中有什麼爭論的議題對你來說是白痴的?

我 gf    17 y  :smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-1-21 06:35 PM 發表 查看引用來源

新金記,講得好
他以為自己付出真心就大能晒
你每個月給她的月費才是她跟你的原動力。
你要知道每一個人的靑春都只得一次,不像我们的考試,可以retake。
你對她好,就let go吧

[img=180,1 ...
我而家唔係唔比,我而家俾得起,我怕既係我將來仲負唔負擔得起…已經唔係淨止家用禁簡單

回覆 264# 的帖子

其實我明白你,
我亦同你一樣同女女講同一番說話,  唔止一次,  
有次佢qq同我講 咁係侮辱緊佢.叫我唔好再講

所以想佢幸福就要更加勞力搵錢

你唔用就比人用啦.唔要又唔想益人.多多借口:smile_45: 對自己老豆老母你有無想過佢地晚年幸福.你有冇想過多D陪兩老盡孝道.女人對你咁重要?大學生...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2010-1-21 06:52 PM 發表 查看引用來源

番轉頭rewind 整件事,

成件事都係條友仔攪出黎!:smile_13:

條女拋個身出黎做搵錢,條友就同條女玩老感,阻住人發達!:smile_22:

好啦俾左條女希望, 到現在玩出火,條數計唔掂,想玩縮沙!:smile_39:

ch ...
一件事有不同既角度去詮釋,如果你係要這樣詮釋既話,我只能夠這樣說:我無阻佢財路,我而家已經俾佢選擇可以返去夜場,甚至同客出街,當埋我係客!這個我已經係最後講左

有錢,有本事,有外表,
在香港溝女喇!

都算係可歌可泣既愛情

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2010-1-21 06:56 PM 發表 查看引用來源
樓主應該俾人頂,女既為過車始生活唔使做而一齍,點解要俾錢,歡場既觀念,用左條女既時間就要俾錢,努力一齍只係借口,去4川根本就荒謬,樓主唔好去.仲有唔好以為有錢佬包女就冇煩惱,如果條女對自己冇feel,呢頭收自己既家用 ...
你講得岩,“用左你既時間就要俾錢”,所以我係同佢鬧果時都有禁樣話過佢,話佢問我拿三萬是過份,分手費呀?你當你自己係咩呀?佢都無夜好講

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2010-1-21 07:19 PM 發表 查看引用來源
golftin既講法一針見血,條女真係想跟個男既,個男既做乞丐都會在個男既左右,而唔會去做雞
呢個我唔認同,如果你係乞丐我肯定唔會鐘意你先,港女大陸女一樣,世界法則;除非係認識果一下唔係乞丐,而之後變左係,禁就唔係禁講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆