上一頁下一頁
發新話題

12月25.剩蛋節.LV酒吧 遊戲加抽獎狂歡夜團.

收藏  |  訂閱
397  16.7k

引用:
原帖由 爆丸三文冶 於 2009-12-9 16:36 發表 查看引用來源
下!渣apple!邊過咁大胆?
識Apple甘耐都吾係咁隨便既人,可能有人食錯葯...:smile_30:

引用:
原帖由 choyeung 於 2009-12-10 02:41 發表 查看引用來源
多收錢多收錢
haha:smile_34:
佢多收你錢咩:smile_41: 可吾可以講清楚D:smile_38:

引用:
原帖由 tsstsy 於 2009-12-10 03:01 AM 發表

佢多收你錢咩:smile_41: 可吾可以講清楚D:smile_38:
不是 佢話話佢開團同收多錢會無咁嬲呀麻 haha

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-12-10 01:16 AM 發表 查看引用來源

你幾多歲? 30歲樓下?
點解會禁火下?
有隻老鼠,係火d咖啦

做人要懂得尊重自己及尊重別人。

出來玩尊重自已,尊重別人會好d.如果人哋比你溝到你點做你唧事,但亂講就不是太好啦.:smile_o05:

:smile_o12:
引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-10 12:04 AM 發表 查看引用來源

我地识左几年,就算我点玩都好,我会唔会傻到去比人摸啊,距敢摸我,一早打左距啦,果时有人甘话我朋友YOYO,我都嬲到去要打人,去烧人地胡子啦.
當日你在樂宴門口、高位想落地、又條靚仔扮幫妳…背後大大力「才查」妳雙波:smile_o01: .....係唔係有咁既事丫?????((((講大話的不得好死)))))...妳夠唔夠膽話無?????........i m講100%事實的....本來我想話妳知條友電話地址叫乜名因為我捉島佢、家陣你串我我唔講、真係好心做壞事:smile_o16:

ps.當年妳同財神是好朋友的時代、妳自己唸下啦…咁我係家下先撞岩妳post     :smile_o12:

原來講真人真事都唔得、請登大隻眼睇清楚#222貼啦.......((((我幫妳捉到條友)))).......妳唔感激重串77:smile_o10: ???

APPLE:smile_o15:

引用:
原帖由 吾係港人 於 2009-12-10 10:23 AM 發表 查看引用來源
原來講真人真事都唔得、請登大隻眼睇清楚#222貼啦.......((((我幫妳捉到條友)))).......妳唔感激重串77:smile_o10: ???
係唔係真人真事都好,請登大隻眼睇清楚我地講咩啦~~師兄:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆