上一頁下一頁
發新話題

第二次參加COPY團的經歷上中下篇:有驚無險盡興之旅(我終於升呢做Silver Member啦)

收藏  |  訂閱
309  16.4k

現在推薦數到達130總算穩步上揚

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-12-9 12:23 AM 發表 查看引用來源
現在推薦數到達130總算穩步上揚
已經幫你上電:smile_o13:

引用:
原帖由 真巴司 於 2009-12-9 00:44 發表 查看引用來源

已經幫你上電:smile_o13:
咁我多謝埋你先:smile_o11:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-11-19 01:17 AM 發表
小弟原定下篇只打多幾百字,不過寫作思潮及趣味越打越有,又打多過千字要大家久候,請大家見諒:smile_13:

一行人離開酒樓去後面的例豪酒店上大房玩,樓下見宣傳橫額寫住10月8日開始試業怪不得咁新淨,本來團長已 ...
睇晒, 辛苦你咁落力寫report. 我地廣大 人文都.. 支持你.. 幾點意見:

2q 其實唔算多,不過enjoy 成晚過程就可以了, 好過 d死魚又冇服務
唱k 咁早 收工, 不過果排打大風又想去玩冇計.
我7尾月都 join 個下團, 唔知有冇見過你..
食飯地方, cp 來來去去都係果d, 但近排試過中元街果姦: 6千館 , 推介可去晚飯, d野好似西湖春天咁精致,但唔貴, $10 to $40 一碟.. 幾多港人去食野..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-12-12 11:19 發表 查看引用來源

睇晒, 辛苦你咁落力寫report. 我地廣大 人文都.. 支持你.. 幾點意見:

2q 其實唔算多,不過enjoy 成晚過程就可以了, 好過 d死魚又冇服務
唱k 咁早 收工, 不過果排打大風又想去玩冇 ...
多謝你咁用心回應我:smile_42:

深夜自我一推:smile_38:

今晚臨瞓前再一推:smile_o12:

回覆 1# 的帖子

多謝ching報告

引用:
原帖由 tckjacky 於 2009-12-15 21:20 發表 查看引用來源
多謝ching報告
我多謝你入來捧場至真:smile_o12:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-12-12 11:19 AM 發表 查看引用來源

唱k 咁早 收工, 不過果排打大風又想去玩冇 ...
湯兄,你地無見過既!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆