上一頁下一頁
發新話題

自作孽 ~ 不可活 ~~ (part 1 to part 8)完整版 [#140有感謝詞]

收藏  |  訂閱
574  39.5k

入黎同夢夢講聲早晨先:smile_o05: :smile_o06:

jeooooooooooooo

睇哂.........:smile_13:
我都同你有過差唔多..呢個仆街佬都係呢度識既:smile_22:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-9-30 03:41 PM 發表 查看引用來源
家姐...早排見到有句野...幾有意思架!!
贈過你睇....
人為什麼要跌倒....就是為了要學識重新站起來這個動作!!!
多謝細佬呢句金句....我會記住~:smile_o06:

引用:
原帖由 supersweet 於 1-10-2009 22:25 發表 查看引用來源

多謝細佬呢句金句....我會記住~:smile_o06:
番黎啦:smile_o06: :smile_o09: 好好訓一覺啦...darling bb :smile_o05:

引用:
原帖由 eastern.hill 於 1-10-2009 02:10 發表 查看引用來源

綠色真係好襯你呢個 post ,女人發姣派綠帽,比你講到係網上男人 msn 呃九你喎,牛唔飲水唔禁得牛頭低呀。

千其唔好咁易相信人,易相信人不一定是錯,錯在你無照下塊鏡。

看完此 post ,你從 G 知道 J 的 ...
竟然你唔清楚咩都唔知 就唔好一開口就話人
樓主純粹分享 只係想講出自己感受or發洩下
佢竟無得罪你 又無得罪其他人
你鍾意咪睇囉 唔鍾意可以唔睇 亦都唔需要係度廢up
引用:
原帖由 GONO_jackson 於 1-10-2009 00:55 發表 查看引用來源

你個簽名到有"自稱"引區三老之一﹕老坑

連簡單既版規都唔識??

你係攪笑炸嘩??:smile_41::smile_41:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8678847&extra=page%3D1                          ...
咁你仲唔pm問下 版主點解唔ban post 或者移走~? :smile_41:
咁有正義 仲唔去做野

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-1 10:26 PM 發表 查看引用來源

番黎啦:smile_o06: :smile_o09: 好好訓一覺啦...darling bb :smile_o05:
我會喇honey豬豬~:smile_o06:

引用:
原帖由 eastern.hill 於 2009-10-1 02:10 AM 發表 查看引用來源

綠色真係好襯你呢個 post ,女人發姣派綠帽,比你講到係網上男人 msn 呃九你喎,牛唔飲水唔禁得牛頭低呀。

首先多謝你咁得閒reply我咁長架嘢....

但我有d唔明囉~~
1)我冇話自己係乜嘢絕情玉女....出得呢個post我預俾人小~~
  但我唔會mind
2)你好似好知我d嘢咁bor....我都冇話過我幾多歲...亦都冇講過我生過小朋友...
   你咁知我d嘢架.....
3)我一早都話我唔係唱"J"架喇.....係你覺得啫

綜合我睇完你個REPLY....你唔好話我知你就係"J"架分身A/C上黎YO我....哈...唔好話我估中~~
再唔係一就係佢D女人~~:smile_o11:

引用:
原帖由 supersweet 於 1-10-2009 22:40 發表 查看引用來源

首先多謝你咁得閒reply我咁長架嘢....

但我有d唔明囉~~
1)我冇話自己係乜嘢絕情玉女....出得呢個post我預俾人小~~
  但我唔會mind
2)你好似好知我d嘢咁bor....我都冇話過我幾多歲...亦都 ...
真係要講句 唔該哂 多謝哂 :smile_30:

引用:
原帖由 eastern.hill 於 2009-10-1 02:10 AM 發表 查看引用來源

有種就用真身吖~~~:smile_15: :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆