上一頁下一頁
發新話題

R's 10月CP有錢佬,三歲幾新翼唱k花酒團(詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-10 11:49 AM 發表 查看引用來源

咁你咪好多時都要一個人玩?
有時兩,三個人便開間小房,
一個人便跟團,
有時會去馬交團!:smile_o13:

天文台:下午初時改掛3號風球機會細

天文台發出的一號戒備信號仍然生效,表示有一熱帶氣旋,約在香港 800公里內,可能影響本港。
早上 10時,熱帶低氣壓集結在香港以南約 360公里,即在北緯 19.1度,東經 114.8度附近,預料向西北偏西移動,時速約 18公里,大致移向海南島一帶。
熱帶低氣壓於今晨移動較快,按照目前路徑,預料熱帶低氣壓會在今日黃昏前後於本港南面 300多公里掠過。
天文台表示,現時強風影響離岸海域及高地,並預料會持續一段時間,預計下午初時改發三號強風信號的機會不大。
本港地區今日天氣預測大致多雲,有幾陣驟雨,吹清勁偏東風,離岸海域及高地吹強風。展望明日有狂風驟雨,周末期間仍然有雨。

from: Appledaily

Weekend可放心去玩啦

又半日, 時間過得真係快

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-10 01:45 PM 發表 查看引用來源
係呀, 聽晚又可以返 cp 了,  呵呵 ...

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-9-10 14:02 發表 查看引用來源

係呀, 聽晚又可以返 cp 了,  呵呵 ...
聽晚又可以返 cp 了,  呵呵 ... :smile_30:

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-10 13:45 發表 查看引用來源
時間過得真係快...:smile_45:

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-10 01:45 PM 發表 查看引用來源
34朗~幾時復出呀

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-10 14:28 發表 查看引用來源

34朗~幾時復出呀
我都想知..:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-10 02:30 PM 發表 查看引用來源

我都想知..:smile_30:
我想....大約在冬季:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆