上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第四版]

收藏  |  訂閱
1.5k  39.7k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 06:16 PM 發表
27/08/2009
上集 車輪嫂出征香港、車輪驚險伴遊兩天大行動
(27/8) 06:30pm-12:30 壯陽苑韓國料理
  1.地址 : 旺角彌敦道626號瓊華中心8樓
  2.地址 : 旺角彌敦道601號創興廣場1樓
  c) 晚 市 (下 午 5時 30分 至 ...
十幾人食韓燒? 不如真係去酒樓整一圍好過啦....:smile_30:, 一係食海鮮....呵呵

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 06:16 PM 發表 查看引用來源
27/08/2009
上集 車輪嫂出征香港、車輪驚險伴遊兩天大行動
(27/8) 06:30pm-12:30 壯陽苑韓國料理
  1.地址 : 旺角彌敦道626號瓊華中心8樓
  2.地址 : 旺角彌敦道601號創興廣場1樓
  c) 晚 市 (下 午 5時 30分 至 ...
pm左你~夜晚最新價錢好似$118

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-11 18:25 發表 查看引用來源

十幾人食韓燒? 不如真係去酒樓整一圍好過啦....:smile_30:, 一係食海鮮....呵呵
好呀...邊間好呀:smile_38:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 18:25 發表 查看引用來源

pm左你~夜晚最新價錢好似$118
收到..謝謝...各位比D意見啦..:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 06:31 PM 發表 查看引用來源

你做老闆,梗係尊重你,你話事啦:smile_o06:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 18:33 發表 查看引用來源

咪玩啦.....:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 06:31 PM 發表

問下肥佬, 旺角邊間好囉, 我cp人, 唔熟架...

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 06:33 PM 發表

你又講得無錯喎...haha:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 06:34 PM 發表 查看引用來源

咪玩啦.....:smile_30:
我地俾完團費,你再包底:smile_o06:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 18:40 發表 查看引用來源

我地俾完團費,你再包底:smile_o06:
比您玩死...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆