上一頁下一頁
發新話題

應成BCM,而家送個REPORT比佢,我同A先生既美好回憶(1)

收藏  |  訂閱
495  28.7k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 01:41 AM 發表 查看引用來源
好耐冇打過咁多字啦,如果文章唔順既話希望唔好介意啦各位:smile_o05:

我同a先生係上網識既,有晚我訓唔著後來入左交友網識到訓唔著既佢,

大家後來傾傾下岩feel之後約左第晚出黎食晚飯,我記得當晚係食西餐,

當 ...
又幾好噃!咁家下a先生咪變咗你sp囉!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 01:41 AM 發表 查看引用來源
好耐冇打過咁多字啦,如果文章唔順既話希望唔好介意啦各位:smile_o05:

我同a先生係上網識既,有晚我訓唔著後來入左交友網識到訓唔著既佢,

大家後來傾傾下岩feel之後約左第晚出黎食晚飯,我記得當晚係食西餐,

當 ...
好難忘及剌激的回憶, thx for sharing.

support you sin!!

其實技巧應該點訓練 ?

我好似成日整痛人

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 03:27 PM 發表 查看引用來源

個仔得我我唔可以有事麻,而且我等緊圖圖新爸爸出現架:smile_o05::smile_o01:
一定會出現架,不過自己要小心留意呀:smile_o12:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-7 07:17 AM 發表 查看引用來源

我會認得架啦放心啦,圖圖等你打比佢同你唱歌架,佢

而家超多野講,嘈到死,同埋而家大個仔開始學人發脾氣啦:smile_o02::smile_o05:
有個性~:smile_34:咁至似你個囝架麻~:smile_30:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-8-7 08:02 AM 發表 查看引用來源
又幾好噃!咁家下a先生咪變咗你sp囉!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
我地唔會再有任何關係

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-8-7 08:10 AM 發表 查看引用來源

好難忘及剌激的回憶, thx for sharing.
多謝支持:smile_o05:

引用:
原帖由 sam310 於 2009-8-7 09:00 AM 發表 查看引用來源
support you sin!!
多謝支持:smile_o05:

引用:
原帖由 looklunholong 於 2009-8-7 09:29 AM 發表 查看引用來源
其實技巧應該點訓練 ?

我好似成日整痛人
我唔識答你呢個問題:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆