上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.7k

可能你阿哥都知,專登比你望,特別興奮D!!

引用:
原帖由 citypower 於 2009-8-9 05:36 PM 發表
可能你阿哥都知,專登比你望,特別興奮D!!
唔會呀,,雖然偷窺好多次,,,,,但我見佢地d反應,,應該係唔知,

而家仲有冇在你屋企做愛,如果你要求3p,阿哥可能應承

引用:
原帖由 citypower 於 2009-8-9 05:47 PM 發表
而家仲有冇在你屋企做愛,如果你要求3p,阿哥可能應承
我一定唔敢呀,,,嗰個阿哥條女,返而同朋友一齊攪佢契妹就唔驚,,現在自己結左婚,已經自己搬左,現在同老婆住,,時時可以係屋企同老婆大戰

回覆 274# 的帖子

可唔可以比我偷窺?:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 citypower 於 2009-8-9 06:07 PM 發表
可唔可以比我偷窺?:smile_44: :smile_44:
偷窺又真係好刺激,個時係氣窗見阿哥訓係床,,佢條女係咁坐係阿哥上面騎,仲係好主動個種,,,對波係咁搖下搖下,睇到眼到金,,,個時幾想訓係到嗰個係自己就好呀

回覆 276# 的帖子

你有冇想比人偷窺的感覺呢?

引用:
原帖由 人妻熟女 於 2009-7-30 09:23 PM 發表 查看引用來源
咁樣益人..哈哈...

同我老公有d似喎..
係啦, 係都搵個後生仔啦, 邊邊有力先會滿足到你老婆:smile_o01:

引用:
原帖由 ki毛之 於 2009-8-9 06:49 PM 發表

係啦, 係都搵個後生仔啦, 邊邊有力先會滿足到你老婆:smile_o01:
你講得啱聽,,,,,,,,,,,,,哈

引用:
原帖由 ki毛之 於 2009-8-9 06:49 PM 發表 查看引用來源

要滿足老婆好多方法,我地又有新花臣,遲些同你地分享 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆