上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[147]

收藏  |  訂閱
1.5k  25.7k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-28 06:36 PM 發表 查看引用來源

咁我咪可以結婚生BB 囉....
你又諗埋啲咁高危的事喇

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-28 06:29 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 吾只...生活環境都會越來越差:smile_39:
唔好講D 唔開心既野啦......唔開心又係要過日子.......:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-28 06:38 PM 發表 查看引用來源
你又諗埋啲咁高危的事喇
講下姐......趁佢唔係度先咁講....唔係比人小緊..:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-28 06:38 PM 發表 查看引用來源

唔好講D 唔開心既野啦......唔開心又係要過日子.......:smile_38: :smile_38: :smile_38:
:smile_38: 呢啲吾係吾開心的事...係要處理的事:smile_38:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-28 06:39 PM 發表 查看引用來源

講下姐......趁佢唔係度先咁講....唔係比人小緊..:smile_30:
:smile_40: 你想小人兩三十年啫:smile_40:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-28 06:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 呢啲吾係吾開心的事...係要處理的事:smile_38:
咁你又話無咩野煩既....:smile_o06:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-28 06:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: 你想小人啫:smile_40:
我都係呃下女吹姐...

我咁樣都揾到食....真係奇...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-28 06:43 PM 發表 查看引用來源

咁你又話無咩野煩既....:smile_o06:
:smile_38: 要處理吾等於煩喎....你要食飯都要處理啲野喇:smile_38:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-28 06:44 PM 發表 查看引用來源

我都係呃下女吹姐...

我咁樣都揾到食....真係奇...
:smile_38: 呢個世界有咩係無機會架:smile_38:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-28 06:45 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 要處理吾等於煩喎....你要食飯都要處理啲野喇:smile_38:
原來係咁......做人真係好多野要處理...:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆