上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 53,8月1號食蚧粥加唱k,有意請報名

收藏  |  訂閱
1.5k  26.7k

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-23 02:16 PM 發表 查看引用來源

我又黎喇

天天,,,,,,,,,今日放假呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 02:57 PM 發表 查看引用來源

咁抵你比佢拒絕既, 我以後都唔會再幫你
佢拒絕左我...你幫都無用:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-23 02:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_o13:一追追到尾
追禾唔到:smile_o13: ...追禾唔到:smile_o13: ...

追禾唔到就梗係要講:smile_o07: ........:smile_o11:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 02:44 PM 發表 查看引用來源
心宜呀......你奧仔係衰人黎架:') :') :')
qq,,做咩事呀,講離聽下

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-23 03:00 PM 發表 查看引用來源

追禾唔到:smile_o13: ...追禾唔到:smile_o13: ...

追禾唔到就梗係要講:smile_o07: ........:smile_o11:
又走,,,,,:smile_o10:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 02:54 PM 發表 查看引用來源

佢一早知啦:smile_o05: :smile_o05:
我未知wo,你做離睇下:smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-23 03:03 PM 發表 查看引用來源

我未知wo,你做離睇下:smile_o01:
你請我食飯...我就話過你知:smile_o05:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-23 02:57 PM 發表 查看引用來源

衰野:smile_o08: ....人地想讚心宜靚之嘛:smile_o06:
禾,,,唔靚架,,,,:smile_o08:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 03:04 PM 發表 查看引用來源

你請我食飯...我就話過你知:smile_o05:
我玟衰,,唔會請你食飯:smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-23 14:58 發表 查看引用來源

天天,,,,,,,,,今日放假呀

係呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆