上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:52 PM 發表 查看引用來源

我都好好彩,起碼同你傾過吖:smile_o06:
你客氣, 識到你係我的榮幸:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:48 PM 發表 查看引用來源其實未知點處理:smile_o06::smile_o06:你的提議都好.:smile_o08:如果不是, 好辛苦了, 不過, 其實都沒有太多可傾, 我喜歡電話多些, 再出來見面, 會實在一點不停在msn 傾計, 意義不大:smile_o06:不過, 見面要 ...
msn可以得到"候選人名單"再電話傾加深了解等,祝你成功啦!

好講緣份的:smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:52 PM 發表 查看引用來源

我都好好彩,起碼同你傾過吖:smile_o06:
同你做到fd,都好開心

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-24 11:54 PM 發表 查看引用來源

msn可以得到"候選人名單"再電話傾加深了解等,祝你成功啦!
要成功 係要再見埋面, 做到fd, 才可叫成功,

其實, 見面後 可以再keep 住聯絡, 做到fd, 都不錯了 , 一齊從fd 開始:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-24 11:54 PM 發表 查看引用來源

自己基本上都好隨意的, 見到誰 有時間就可以傾多幾句:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:55 PM 發表 查看引用來源

同你做到fd,都好開心
遲d, 見下面:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:57 PM 發表 查看引用來源

遲d, 見下面:smile_o08::smile_o08:
如果我未有男友的話:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:56 PM 發表 查看引用來源

要成功 係要再見埋面, 做到fd, 才可叫成功,

其實, 見面後 可以再keep 住聯絡, 做到fd, 都不錯了 , 一齊從fd 開始:smile_o08::smile_o08:
始終有了解,啱 key先可以發展下去,勉強要揾人拍拖,最後都係分手.

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:59 PM 發表 查看引用來源

始終有了解,啱 key先可以發展下去,勉強要揾人拍拖,最後都係分手.
對, 要認識下先, 做fd 先:smile_o08::smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆