上一頁下一頁
發新話題

有無41歳以上,單身,認真而有意長期發展的男士(巳更新)?我不是找SP!

收藏  |  訂閱
1.5k  45.5k

引用:
原帖由 zest1818 於 2009-7-18 12:41 AM 發表 查看引用來源

你這類人已經很難搵. 唔講究條件, 但求感覺. 是很美麗的戀愛方式.
事實上並不是無. 只不過, 喱種人多數唔主動. 大家都講感覺, 講緣份.

你覺得咁樣 ....  會否太浪漫呢? 太過童話故事呢?

很多人都會講 ...
條件好的就是否ー定對我好呀?
我以前的男友是政府高級行政主任, 但對我唔好.
之後, 認識了一個政府高級牙醫, 我們去馬會, 陽明山莊, 半島酒店等食飯, 但差不多毎次回家, 我都是不開心, 因他太古怪了. 可以為小事整餐飯黑ロ黒面, 之後再在電話哦我兩個鐘. 我無本事, 亦覺得無必要再忍受這些怪人了.

只想有個正常, 會錫我的男友. 其實都幾難架.

我希望對方有正當職業, 其餘的野, 睇眼縁吧. 答唔到. 

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-7-17 11:57 PM 發表 查看引用來源

你唔中意向呢度吹水架咩~~
可以. 

我是低B職員, 但會好錫妳,
妳有冇 firm 身材?

引用:
原帖由 zest1818 於 2009-7-18 12:41 AM 發表 查看引用來源

你這類人已經很難搵. 唔講究條件, 但求感覺. 是很美麗的戀愛方式.
事實上並不是無. 只不過, 喱種人多數唔主動. 大家都講感覺, 講緣份.

你覺得咁樣 ....  會否太浪漫呢? 太過童話故事呢?

很多人都會講 ...
我没有説過完全没有要求.
在標題巳説, 想找41歳以上的男士. 但有些33, 35, 38歳的男士聯絡我, 説不是找SP, 而是喜歡成熟女士. 他們喜歡是他們的事, 但我不喜歡.
因我年紀大過他們, 我不想時時扮後生, 但女性始終介意旁人説她比身邊的男士老. 太辛苦了.
這些年輕男士又會如問巻般, 問許多我以前的事. 像小朋友不停問大人野的感覺. 實在接受不了.

其他年紀適合的, 就睇眼縁吧.
不想在這裏寫什麼要求了. 最緊要雙方溝通到, 相處到.
對方身家, 學歴好, 但對我唔好, 又有什麼用??? 食完餐飯, 感覺是從背脊骨落, 幾好食都無用啦!
男友對自己好唔好, 女性是知道, 感覺到的.

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-18 12:16 PM 發表 查看引用來源

我没有説過完全没有要求.
在標題巳説, 想找41歳以上的男士. 但有些33, 35, 38歳的男士聯絡我, 説不是找SP, 而是喜歡成熟女士. 他們喜歡是他們的事, 但我不喜 ...
hello, i am under 41 but can we be a fd ma? :smile_13:

引用:
原帖由 pkkwwstaff 於 2009-7-18 12:12 PM 發表 查看引用來源
我是低B職員, 但會好錫妳,
妳有冇 firm 身材?
你這類垃圾, 快D去死啦!
你都唔睇吓我個post的内容, 我唔係搵SP!
網上大把色情網站, 你上去搵啦!
這是第三次你寫埋D垃圾在我post!
我睇唔起你這類垃圾!

引用:
原帖由 superbeckham 於 2009-7-18 12:21 PM 發表 查看引用來源

hello, i am under 41 but can we be a fd ma? :smile_13:
Yes, we can be friend online.
But not in real life.

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-18 12:45 PM 發表 查看引用來源

Yes, we can be friend online.
But not in real life.
thx....

but y not see u on msn gei? :smile_41:

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-18 12:39 PM 發表 查看引用來源

你這類垃圾, 快D去死啦!
你都唔睇吓我個post的内容, 我唔係搵SP!
網上大把色情網站, 你上去搵啦!
這是第三次你寫埋D垃圾在我post!
我睇唔起你這類垃圾!
唔好咁勞氣啦:smile_o06:
乜人都有呢度...:smile_o01:

引用:
原帖由 piggy3616 於 2009-7-18 11:41 AM 發表 查看引用來源

可以. 
你即係中意pm~~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆