上一頁下一頁
發新話題

整電腦整到上床... #1 #13 #18

收藏  |  訂閱
280  90.3k

:smile_43:
引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-8 02:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: 你最好唔好多管閒事.....
ok ok :smile_43: :smile_43:

一人少句咪幾好:smile_44:

引用:
原帖由 mimiMandy 於 2009-7-8 02:36 AM 發表 查看引用來源
無必要人身攻擊丫..
mandy is right, it is obvious that she did not want to seduce the guy, it is hard to control the body response in situation like this

引用:
原帖由 mimiMandy 於 2009-7-1 02:03 發表 查看引用來源
上個月我部機壞左..上唔到網又間唔中開唔到機..自己梗係唔識整...我有個好朋友既男朋友電腦好勁..咁就叫左佢上黎整啦...約左佢星期日上黎, 點知佢一早就上左黎..原本以為佢同埋我朋友一齊黎..誰不知淨係得佢一個..都 ...
你住邊呢?:smile_13:
我都識整電腦喎!:smile_30:

精神病
黎引人版講道德
要討論佢係唔係撬人條仔, 一係去情愛版講
大把十卜

引用:
原帖由 bibaopet 於 2009-7-8 05:10 PM 發表 查看引用來源
精神病
黎引人版講道德
要討論佢係唔係撬人條仔, 一係去情愛版講
大把十卜
:smile_15: 知你冇左好耐啦.........

呢d真係好朋友:smile_44:

下文....:smile_47:

咁正!! 我都好想幫你整

引用:
原帖由 mimiMandy 於 2009-7-8 02:41 AM 發表
ha, 咩人都有:smile_30:
三句唔埋就窮技
你真係蠢呀, 第一次果時點解要比佢得手!??而家失左手喇, 咪係度扮青高la. 我覺得你應該同你個好朋友講,,就算無朋友做都好, 好過佢同一個咁既男仔一齊, 佢唔攪你, 都會攪第二個啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆