上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.6k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 10:08 發表 查看引用來源

今晚我先早d訓,你份工點呀:smile_13: 做到幾時:smile_41:
呢個星期尾:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 10:09 發表 查看引用來源

快d覆番晒d post:smile_30: 仲有相相:smile_o06: 有我嗎:smile_13:
唔係覆晒喇咩?:smile_o04:
岩岩落床食緊通粉:smile_o13:
一陣先整相:smile_o11:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 10:25 AM 發表 查看引用來源

應該係同一個人:smile_42:
似啦:smile_44: 我都唔想去食,要減多d,唔洗去我可以玩電腦:smile_44:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 10:26 AM 發表 查看引用來源

我呢邊好光bo:smile_14:
我尋日套書睇左4期,心思思想去租跟住果d:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 10:26 AM 發表 查看引用來源

呢個星期尾:smile_40:
我相信柳暗花明又一村:smile_40:
下一份係更好:smile_34:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 10:38 發表 查看引用來源

似啦:smile_44: 我都唔想去食,要減多d,唔洗去我可以玩電腦:smile_44:
食左一大碗羅宋湯通粉, 好飽:smile_o13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 10:25 AM 發表 查看引用來源

應該係同一個人:smile_42:
你係咪樓主呀?...你好

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 10:39 發表 查看引用來源

我尋日套書睇左4期,心思思想去租跟住果d:smile_13:
咩書呀:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 10:41 發表 查看引用來源

我相信柳暗花明又一村:smile_40:
下一份係更好:smile_34:
唔搵住喇~食住積蓄先:smile_o11:

有冇人願意同我傾偈呀?...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆