上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-9 04:23 PM 發表 查看引用來源

照睇上面張相白衫同下面張相最左是同一人、亦應該是你:071::071:
個條友仔叫阿英, 不過幾年前已經賣左咸鴨旦, 據報導死於自然, 膝下無兒,尚未洞過床. 有可能打飛機打瓜左, 當正係遊戲機, 佢都係大我一歳半.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-9 04:15 PM 發表 查看引用來源
至目前為止、本帖點擊率為113392、上星期四為106544、平均每日近1000、都算有捧埸客!
又免費, 又無數費, 又係野可以來研究, 有問必答, 這是原因之一.

如果, 咁多如個果, 重點會結果.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-9 04:45 PM 發表 查看引用來源

個條友仔叫阿英, 不過幾年前已經賣左咸鴨旦, 據報導死於自然, 膝下無兒,尚未洞過床. 有可能打飛機打瓜左, 當正係遊戲機, 佢都係大我一歳半.
咁即是小孩是你、可推算你現在有多大!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-9 05:16 PM 發表 查看引用來源

咁即是小孩是你、可推算你現在有多大!
那個小孩Eddie Ngai 係我細佬. 我那年應係16歲, 4人之中我再年輕.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-9 04:23 PM 發表 查看引用來源

照睇上面張相白衫同下面張相最左是同一人、亦應該是你:071::071:
白衫那條粉腸姓許叫冠英, 一定唔係基, 人品非常之好, 從來無講粗人, 不過人就好有英雄感, 喜歡帶牛仔帽, 著Boot, 成個Cowboy款.

燈平出短訊sell客仔:071::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-9 05:49 PM 發表 查看引用來源
燈平出短訊sell客仔:071::071:

應好便宜. 人到老時要氣氛, 人有錢時要人跟. 應唔係為錢財買料, 係離唔開這個圈子.
如果唔係買料要收錢, 有誰人會咁熱心上堂學野.
好簡單, 大家都是練馬師, 一個就朋友滿堂, 一個就孤苦令仃過活, 錢不是萬能, 香港無錢都可以過活, 有誰聽過會餓死人.

附件

睇落肥仔金個樣唔係咁兇, 似係裝胸作勢, 要Donald 沈答應唔推番肥仔枱戲多一些.

附件

這是2014年暑期列2014-2015各馬房鎮倉寶. 得閒有時間就要對比一下眼光.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆