上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 06:11 PM 發表 查看引用來源

好好好~~貓貓我哋都係做返客啦~~:096:

我想will 老闆佢會好明白我哋的用心~~:023:
好啦..

HA HA, 佢會明的了. 大個仔

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:14 PM 發表 查看引用來源

HA:122:

知道你唔係小氣的人.
先會同你玩....

:096: :096: :096:

我都好識哄人架.....

我成日都哄四哥佢地:098:
冰冰唔識氹人......

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:19 PM 發表 查看引用來源

HI
我去過你那邊找你呀......

:122:
:023: 係呀,不過我神出鬼沒:096: :096:

狼仔醒左囉-__________-

隊友又被我噴左一輪, 得番2個星期, 都是但拎d野出黎交...

何苦要迫我發惡呢~囧!! 尤其是我叫醒我收file, 點知收到份垃圾...damn it~

5好話俾人聽我返左黎,偷偷一入:071:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:15 PM 發表 查看引用來源

冰冰. BABY有個問題想問你呀
你有冇揸車架.
我昨天去覆診....
見到個女仔好似你架.....:027:
你0係邊度見到呀:023:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-20 06:12 PM 發表 查看引用來源
偷睇左一陣~貓B好會體諒人~一定係個好女仔~
CELIA 多謝你咁讚美我呀.
我沒有外表沒有身材.....自細冇哂自信....
咪為有好好待人, 以心待人....囉...

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 06:13 PM 發表 查看引用來源

Will老闆魅力真係...:023:
你係冰冰個Baby~ 但入到0黎點都算係客人嘛  
好啦 我做番 BABY 了......

HA HA

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 06:22 PM 發表 查看引用來源
狼仔醒左囉-__________-

隊友又被我噴左一輪, 得番2個星期, 都是但拎d野出黎交...

何苦要迫我發惡呢~囧!! 尤其是我叫醒我收file, 點知收到份垃圾...damn it~
:096: 好sleep得ga狼仔:096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 06:13 PM 發表 查看引用來源

咁我要上多D嚟見下貓貓啦~~:027:
好呀
不過貓貓時間係.
朝九......晚五點半......
OT 另計.......哈哈/.....
呢D時間一定找到我......

假期除外
幾清楚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆