上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.5k

引用:
原帖由 bankerkong 於 2019-6-4 12:57 PM 發表 查看引用來源

從説話中感覺吾似屎油婆個女。
係街見過好多次!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-6-4 01:10 PM 發表 查看引用來源

係街見過好多次!
所以就撞到佢同男朋友一齊啦

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 bankerkong 於 2019-6-3 07:38 PM 發表 查看引用來源
早兩日去在長梯,聽到有ching好似沉沉地,回頭是岸
請問點聽倒沉?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-6-4 01:08 PM 發表 查看引用來源

一早提意你試!
近九記邊度?

刨左百幾頁文, 加上有d熱心師兄幫助, 今日終於試左長梯泰接, 入門一個後生靚泰招呼,脫鞋飲杯茶, 此時聽到有人拍門, 但無人理。此時有個熟女泰出黎, 同佢講佢笑笑口就算, 唔知呢個係咪老闆娘。 跟住入去推油, 單鐘190,雙鐘390。 我第一次黎梗係試單鐘先啦, 換衫時有條紙底係度, 我初黎唔敢放肆就著啦

跟住一個識講普通話既泰同我推油, 手勢ok, 到推下身時撕開兩邊紙底, 有掂到袋袋同C眼, 推完左腳去右腳時, 忍唔住手多多, 放係佢條腰, 點知佢一郁隻手滑左落佢pet pet, 佢無縮我咪繼續摸佢個囉,佢明顯推油時接近多左小s, 到推肚時佢推左兩嘢問我駛唔駛推小s? 我脫得返10分鐘,唔得盡興就話下次先,

用手機回原來唔打得長既, 唯有分開幾次。 最後按頭時仲請我食波餅添, 好快夠鐘, 埋單190, 比兩百唔找喇, 熟泰叫我下次再黎,我話offcourse, 最好你同我推, 佢笑笑口唔答。 總結唔錯, 多咸多趣,可以返卓

引用:
原帖由 SOS 於 2019-6-4 03:24 PM 發表 查看引用來源
刨左百幾頁文, 加上有d熱心師兄幫助, 今日終於試左長梯泰接, 入門一個後生靚泰招呼,脫鞋飲杯茶, 此時聽到有人拍門, 但無人理。此時有個熟女泰出黎, 同佢講佢笑笑口就算, 唔知呢個係咪老闆娘。 跟住入去推油, 單鐘190,雙鐘390。 我第一次黎梗係試單鐘先啦, 換衫時有條紙底係度, 我初黎唔敢放肆就著啦 ...
係唔係短頭髮,流利國語,緊身T, 大波? 

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-6-4 03:58 PM 發表 查看引用來源

係唔係短頭髮,流利國語,緊身T, 大波? 
長髮喎師兄,波係幾大, 五呎高

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆