上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

為求叫雞落班都要去廟街搏殺

在現今有祖國移民機制下,一些婦女如首季來港沒有出社會工作或疏於工作,然後無幾耐就沒有鬥意,很快已經可以捱五六十歲,人又老, 又無舖, 而很多婦人都深明這種好快完的生活困難機制,對耐性不好的人最不利,待人老珠黃淪落到五十歲才要出擊話去來賣身, 應係揾鬼要.

如有雷同實屬巧合, 請勿見笑, 多多原諒.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-9 08:58 AM 發表 查看引用來源

以我咁年老, 好難睡得著, 一睡唔著即時要起身, 好難再入睡. 何妨網上大把四仔片睇為費, 不過我始終唔明日又會有咁多女人想飛明星夢, 尤其是架妹, 有可能為贖罪而想發幻夢, 夢想自己係慰安婦.
4仔我都大把、無無聊又去相D日本雌馬都活動腦筋:071::071:

呢隻係上季吹水馬一帆風順其中之一匹, 係睇錯左, 無W得3P, 不過證明隻馬重有分在手, 唔會係季尾重搏晒老命, 唔怕升高一班. 所以今季必能願以償, 再老漢..., 唔係, 係老虎Push多一次, 雖然無左碼頭伍幫拖, 有位老來堅都唔錯, 起碼肯上馬操佢一操他奶奶的. 只怕屎窟唔係住係高棉, 馬主叫佢早眠, 屎窟會變唔見多一窟, 就大鑊.

附件

呢隻一支梅減分減到笑都係得1W, 好似少一啲, 不過加程跑谷草應較容易有頭, 如谷16. 季尾一役由29落13, 應孭比兩隻金, 華步隊才對. 所以有乜依郁, 身唔好郁要隻手郁至得.

附件

現時初學玩FB, 才發覺是否可以尋回少年的朋友, 因我每晚發夢時都會夢見好久朋友的樣貎, 這意味到因我開始年老, 係腦內的記憶開始要離我而去, 趁我還有記憶時擺番啲朋友生活上FB, 希望有朋友可以看得到.

附件

jackie 相1.jpg (368.52 KB)

jackie 相1.jpg

職業足球在一場賽事中,人球競逐,千鈞一髮,勝負往往在咫尺之間,加上或有意外的變數,根本絕對無穩勝的入球,又怎可以孤注一擲投注全部金錢在一場買大要開波身上.

職業同業餘投注者絕對明白到賭波屬於一項高風險的投資,唔同搓波有別於其他床上活動,是不會心急想追回條女再搓過,而盲目地大力求搓到佢爆為止。

附件

好彩依稀還記得謎底. 係同一成詞四個字.

附件

至目前為止、本帖點擊率為113392、上星期四為106544、平均每日近1000、都算有捧埸客!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-9 01:44 PM 發表 查看引用來源
現時初學玩FB, 才發覺是否可以尋回少年的朋友, 因我每晚發夢時都會夢見好久朋友的樣貎, 這意味到因我開始年老, 係腦內的記憶開始要離我而去, 趁我還有記憶時擺番啲朋友生活上FB, 希望有朋友可以看得到.
照睇上面張相白衫同下面張相最左是同一人、亦應該是你:071::071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-9 03:07 PM 發表 查看引用來源
好彩依稀還記得謎底. 係同一成詞四個字.
我地在香島出盡無數拆字謎語、你一拳、我一脚、几乎玩到通宵!動動腦筋、好過引!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆