上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-20 05:58 PM 發表 查看引用來源

出左黎做野已經無曬啦,我又比人早出黎做野
我都係呀~~我D朋友全都係做野識~~朋友多但可交心的得一兩個~~

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-20 06:07 PM 發表 查看引用來源

唔可以話我陪你地傾既咩,我今日算講得多野喇,平時都好少講野傢
HA HA
唔好咁計較啦.
開個玩笑姐:122: :122:

就係要你多D講野.....表達下自己......:097:

等我地個個都可以了解你多一點:023:

我地用心良苦架.:027:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-20 06:05 PM 發表 查看引用來源
比 d fd and gf 坤過,i d't want have fd and gf:032:
but i'm good la now:122:
下.....咁慘......:026:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-20 06:07 PM 發表 查看引用來源

唔可以話我陪你地傾既咩,我今日算講得多野喇,平時都好少講野傢
而家多0左朋友, 又多0左0野講咪好囉:036:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 18:08 發表 查看引用來源

HA HA
唔好咁計較啦.

哈哈,算你啦

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:08 PM 發表 查看引用來源

HA HA
唔好咁計較啦.

Baby同老闆了解多一點:027:

:035: 靜1靜,入1入,say 個hi:071: :071:

引用:

好好好~~貓貓我哋都係做返客啦~~:096:

我想will 老闆佢會好明白我哋的用心~~:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 06:08 PM 發表 查看引用來源

點可以要我地可愛0既客人serve番轉頭0架:023:
見係老細 WILL ....:027:

先哄哄佢.....佢心情不是太好MA

BABY 成日都同冰冰講. 唔好當BABY係客啦:023: :023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:07 PM 發表 查看引用來源

886. 你都唔好咁辛苦了.:122:
偷睇左一陣~貓B好會體諒人~一定係個好女仔~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆