上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  46.6k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-16 12:57 AM 發表 查看引用來源

唔似囉。
似妳條佬俾妳ko左,佢已不醒人事,妳就揸住杯紅酒入書房上網果隻喎。
獨自品嚐紅酒咁浪費?

Errrr......呀龍兄,點解講到個畫面咁似「事後煙」咁?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-16 01:05 AM 發表 查看引用來源

阿伯圍水塘跑我知,因為我跑緊,但妳點知先,妳做緊咩?
我?行到(唔係跑到)喘晒氣,比水塘呀伯笑緊

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-4-16 01:11 AM 發表 查看引用來源

喘氣聲,hha~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-16 01:06 發表 查看引用來源

我飲緊82年既黑加輪子汁……god,過左期添
係黑gap提子汁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-4-16 01:08 AM 發表 查看引用來源

獨自品嚐紅酒咁浪費?

Errrr......呀龍兄,點解講到個畫面咁似「事後煙」咁?
而家仲興架咩?
我覺得興奮完既人,抖一抖,望完對方滿足,跟住做自己野,人係最清醒架喎。
而且我唔食煙,影響體能啊…哈哈

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-4-16 01:11 AM 發表 查看引用來源

妳想講佢對妳笑喳掛,哈哈

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-4-16 01:20 AM 發表 查看引用來源

係黑gap提子汁
哈哈,嗱,呢樣野我有要求架下

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-15 11:37 PM 發表 查看引用來源

老實,你係果個架,定一座野,如果係架,掛邊樹呢?
打拉爆,鑽上牆

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-16 01:03 AM 發表 查看引用來源

簡單啦,唔好諗住做一個討男人喜歡既女人,目標係做一個連女人都喜歡既人。
龍師兄講出左我嘅心聲:smile_o05:

引用:
原帖由 活死男 於 2018-4-16 06:38 AM 發表 查看引用來源

打拉爆,鑽上牆
我未的起心肝,其實引升呢野,效果明唔明顯呢?
講開健身,尋日跑街,因為封路,我跑左入公園,其中一個位好多麻甩佬係度拉筋既拉筋,彈下彈下熱身既熱身,我心諗,嘩,其實香港人都好健康啦.令我跑都變左行先出到人群,正要離開人堆,就見到位靚女背心短褲既係度拉筋.我就心諗............唔怪得之喇...........

嗱,堅好似傻強講,果個人係度做緊樣野,但佢係唔專心既,佢對眼望住左target.我見成班老坑都係度望靚女,果刻,我都係...........:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆