上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  60.9k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 03:17 PM 發表 查看引用來源

其實一直佢刀冇開聲問我..係我自已比佢的..但比左佢話租屋用..点Q知第日話小E. LOSE4K..我小:smile_o02:
邊個會信呀:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-20 15:11 發表 查看引用來源

嘩~加埋其他咪天文數字  
龍E,不要抱住有免費午餐呀:smile_38:又吾係呃西吊, 將來大家散咗,都對得人住,出來食,要食得有素質,不要吓吓想食免費:smile_45:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-4-20 03:34 PM 發表 查看引用來源
龍E,不要抱住有免費午餐呀:smile_38:又吾係呃西吊, 將來大家散咗,都對得人住,出來食,要食得有素質,不要吓吓想食免費:smile_45:
我又矛話要老免~只係覺得幾拿利啫:smile_38:

都係鋪鋪清好啲:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-4-20 03:30 PM 發表 查看引用來源
搵日找小e打牌
有輸冇贏:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-4-20 15:17 發表 查看引用來源
北京有冇去探下我老友....大眼聰:smile_35:
佢黑仔,明做佢:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-4-20 03:39 PM 發表 查看引用來源
佢黑仔,明做佢:smile_39:
擺到明做佢,只好給他遙遠祝福

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 15:17 發表 查看引用來源

其實一直佢刀冇開聲問我..係我自已比佢的..但比左佢話租屋用..点Q知第日話小E. LOSE4K..我小:smile_o02:
如果想繼續落去,租屋呀,其他雜費你比係應該,記住院長話齌,男人可風流,但不要下流,女女跟你感情方面你已比吾到了,那當然經濟上啦,將來大家各行各路,你心都會好過D,有能力的話比佢吾緊要,但如果呃錢養狗,就一腳伸开佢,總之睇定D,千其吾好比佢含住黎同你講條件:smile_30: :smile_30: :smile_30: 你會死心軟:smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 15:25 發表 查看引用來源

係渦~佢冇出個聲架:smile_14: :smile_14:
不會吧:smile_39: 噢…噢…呀…呀都冇呀,咁你要學院長用棍打佢塊面:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-4-20 03:59 PM 發表 查看引用來源
不會吧:smile_39: 噢…噢…呀…呀都冇呀,咁你要學院長用棍打佢塊面:smile_30:
佢叫得好大聲的:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 16:12 發表 查看引用來源

佢叫得好大聲的:smile_o05:
恭喜、恭喜:smile_30: 不過記住呀大頭,保持少少清醒呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆