上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  446.6k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-30 15:15 發表 查看引用來源

呀嫂正咁多,比我都會咁做😆
所以我屌完佢第二次之後,咪冇再屌🤭🤭只不過而家諗緊好唔好試下同佢玩3P,咁我先會有興趣🤣🤣因為只要另外一個男肯,基本上佢係擺定喺度等你,因為我相信只要落啲功夫佢一定肯,佢dry都爆炸

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-30 14:53 發表 查看引用來源

真心話我寧願射曬畀我老婆好過射畀個淫婦家姐🤭🤭真係益曬佢
阿嫂個pose(身材)真係冇得頂😍😍👍

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-5-30 15:34 發表 查看引用來源

阿嫂個pose(身材)真係冇得頂😍😍👍
多謝欣賞,夾埋啫加上識得影🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-30 15:17 發表 查看引用來源
阿嫂對波好正😍😍😍
多謝欣賞,攝影角度啫🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 30-5-2024 16:50 發表 查看引用來源

多謝欣賞,攝影角度啫🤣🤣
邊係呢😂阿嫂身材係勁喎😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-30 15:19 發表 查看引用來源

所以我屌完佢第二次之後,咪冇再屌🤭🤭只不過而家諗緊好唔好試下同佢玩3P,咁我先會有興趣🤣🤣因為只要另外一個男肯,基本上佢係擺定喺度等你,因為我相信只要落啲功夫佢一定肯,佢dry都爆炸 ...
家姐咁玩得咁淫,要搵多個男容乜易,你怕佢試過次次都要3p好過🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-30 17:24 發表 查看引用來源
家姐咁玩得咁淫,要搵多個男容乜易,你怕佢試過次次都要3p好過🤣
佢一定唔會個個試㗎,佢最主要諗住搞我(因為我知佢真係鍾意我,不過我一啲都唔鍾意佢),就算佢試過好玩,佢一定唔會次次都要3p,因為佢會覺得我覺得佢cheap,佢會做到佢肯玩都因為我🤣🤣佢由識我第一日已經扮到吊起嚟賣,不過佢對住我冇曬辦法先死狗

如果真係有機會同呢個50路淫婦家姐玩3p,各位師兄覺得應該點玩先最刺激?
同埋如果另外一個friend肯,應該點樣叫家姐挑逗呢個男人一齊扑佢?因為一定要喺佢慶祝生日出嚟玩嘅時候已經要做定功夫
歡迎各位師兄畀意見

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-30 20:45 發表 查看引用來源
如果真係有機會同呢個50路淫婦家姐玩3p,各位師兄覺得應該點玩先最刺激?
同埋如果另外一個friend肯,應該點樣叫家姐挑逗呢個男人一齊扑佢?因為一定要喺佢慶祝生日出嚟玩嘅時候已經要做定功夫
歡迎各位師兄畀意見 ...
叫你個fd扮外國返嚟,過2日就會離港,叫fd同埋家姐慶祝生日,同家姐講橫掂個fd過兩日都走,不如叫佢玩既期間引下佢,之後個fd扮醉咁就一齊送佢返酒店(事前已經book定)返到去fd扮瞓覺,你同家姐就喺度咀,家姐一定痕到爆,如果怕fd醒就話當引下佢,之後點樣發展成3p,C兄應該知點做啦😆😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-30 22:13 發表 查看引用來源

叫你個fd扮外國返嚟,過2日就會離港,叫fd同埋家姐慶祝生日,同家姐講橫掂個fd過兩日都走,不如叫佢玩既期間引下佢,之後個fd扮醉咁就一齊送佢返酒店(事前已經book定)返到去fd扮瞓覺,你同家姐就喺度咀,家姐一定痕到爆,如果怕fd醒就 ...
師兄都係一條好計🤣仲有啲咩玩法?不過我呢個friend佢見過識識哋㗎,所以未必行得通,但係如果佢有少少認識可能仲易啲🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆