上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 05:56 PM 發表 查看引用來源

都話同你有D夾....

你講野真岩聽.
我都覺得係呀~~:023: :023: 想發一致~~

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-20 06:02 PM 發表 查看引用來源

係呀,超開心呀
咁咪係囉...:023:

開心就得.呢到個個都想 老細 WILL 開心的:027:

不過都係那句....
要小心識朋友係真的.....

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 18:02 發表 查看引用來源

咦,咁啱呀,飲茶呀

唔講啦~好攰~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 06:02 PM 發表 查看引用來源

我地兩個咁樣夾攻來.同老細 WILL傾.:023:
你估佢心情好返幾多呢.....:027:

我地依家好似變左."女公關"......客串幾小時......:096: :096:

比 d fd and gf 坤過,i d't want have fd and gf:032:
but i'm good la now:122:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-20 06:04 PM 發表 查看引用來源

咦,咁啱呀,飲茶呀
放心....總有機會的.....

我呢份人要熟左先肯見人的.

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 18:05 發表 查看引用來源

我地依家好似變左."女公關"......客串幾小時......:096: :096:
唔可以話我陪你地傾既咩,我今日算講得多野喇,平時都好少講野傢

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-20 06:05 PM 發表 查看引用來源
唔講啦~好攰~
886. 你都唔好咁辛苦了.:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:05 PM 發表 查看引用來源

點可以要我地可愛0既客人serve番轉頭0架:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆