上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  64.6k

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-5-4 11:13 PM 發表 查看引用來源

你都幾搞笑喎
係龍舟掛鼓

.....................lol!!!!!!!!!!!!!! 原來記錯......唔怪得怪怪地.............=.=''''

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-4 11:13 PM 發表 查看引用來源

清水又唔係咩野 lol
:smile_14: 唔記得邊個話..其實係唔得lol 正如其實浸浴對女仔黎講唔係咁好lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-4 11:14 PM 發表 查看引用來源

唔係架,就係無乜經驗先有地方研究:smile_30:
你係搵helper喎:smile_30:搵啲有經驗架啦!

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-4 11:15 PM 發表 查看引用來源

你可以去睇下,因為我無睇過 lol
=.=.........有機會既話.......

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 23:14 發表 查看引用來源

當然...冇啦=.=喺屋企睇啫lol
屋企人呢?
又唔喺屋企?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 11:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 唔記得邊個話..其實係唔得lol 正如其實浸浴對女仔黎講唔係咁好lol
我只係知如果男仔有包皮,唔清洗就插入去可能會發炎

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 23:15 發表 查看引用來源

因為我冇乜耐性=.='''' 我樣樣都冇乜興趣架啦XD 睇戲嘛嘛.....睇劇都嘛嘛
咁講真你有啲咩係真係鐘意

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 23:16 發表 查看引用來源

.....................lol!!!!!!!!!!!!!! 原來記錯......唔怪得怪怪地.............=.=''''
仲有好多。

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-5-4 11:18 PM 發表 查看引用來源

屋企人呢?
又唔喺屋企?

哈=.=...成日都唔喺屋企架啦lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-4 11:17 PM 發表 查看引用來源

你係搵helper喎:smile_30:搵啲有經驗架啦!
咁helper 都會幫手做實驗既,咁無經驗未有得開發下lor, 研究就係咁,邊research 邊開發:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆