上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 36

收藏  |  訂閱
3.0k  51.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-11-8 04:38 PM 發表 查看引用來源

多點去跑步啦:smile_38:  
:smile_30: 企成日跑.............山架啦

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-11-8 04:50 PM 發表

:smile_41: 助理即係點
咪扮野!!!:smile_o04:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-11-8 04:52 PM 發表 查看引用來源

咪扮野!!!:smile_o04:
:smile_13: 未聽過呢個代名詞麻~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-11-8 04:53 PM 發表

:smile_13: 未聽過呢個代名詞麻~~
妖,回流啦!成日食杏仁餅!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-11-8 04:54 PM 發表 查看引用來源

妖,回流啦!成日食杏仁餅!
:smile_45: 禾刀想~~有咩巧提議呢

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-11-8 04:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_44:  唔太認同你成日貢腸氣囉:smile_42:
趁有時間就要講下人生道理~因為我見得太多人為左錢埋沒了良心~不擇手段~盡顯人性醜惡的一面~又見到好多人為了情自我摧殘~沒有了自我~猶如扯線公仔一樣~遺忘了人生的價值和意義~執著一些沒結果的感情~做人大前提是要開心活著~但是...太可悲了:smile_45: :smile_39:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-11-8 04:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: 助理即係點
其實都係小姐~所謂助理比人感覺係吾是常常出黎做~身材樣貌都比較好既~收費會比較貴~行51015~:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-11-8 04:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 企成日跑.............山架啦
我都有去跑步架~跑完個人真係充滿活力~我要做Beach boy:smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-11-8 05:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 禾刀想~~有咩巧提議呢
去ktv做部長:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-11-8 05:31 PM 發表 查看引用來源

去ktv做部長:smile_30:  
:smile_30:  不如自己開間啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆