上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.1k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 03:08 PM 發表 查看引用來源

難怪洗地果阿嬸都有人想搞~~
有啲仲風韻猶存架:smile_47:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-5-19 03:12 PM 發表 查看引用來源

龍醫都食得好重口味呀....喺另一個帖見佢話中意腥腥地....:smile_o14::smile_o14:
吾知點解我真係好鍾意腥味~特別係街市果啲魚腥味~囡囡既西腥味都好鍾意聞:smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 03:19 PM 發表 查看引用來源

有啲仲風韻猶存架:smile_47:  
洗地阿嬸你都搞.....小心佢攞哥士的溝漂白水炸鳩你....

引用:
原帖由 pronto 於 2011-5-19 03:18 PM 發表 查看引用來源

各人有唔同喜好....你甘大個仔未瀨過?:smile_40::smile_40:
仲有魚肝油~我細個時阿媽比一湯羹我飲~我就飲夠三湯羹~阿媽仲奇怪點解會飲得咁快

引用:
原帖由 pronto 於 2011-5-19 03:24 PM 發表 查看引用來源

洗地阿嬸你都搞.....小心佢攞哥士的溝漂白水炸鳩你....
咁我搞得佢CC服服就矛樹啦:smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 03:25 PM 發表 查看引用來源

仲有魚肝油~我細個時阿媽比一湯羹我飲~我就飲夠三湯羹~阿媽仲奇怪點解會飲得咁快  
你都真係好食得腥喎…下次等條女姨媽到…之後……………哎…接受唔到…諗起都打冷震…

引用:
原帖由 pronto 於 2011-5-19 03:29 PM 發表 查看引用來源

你都真係好食得腥喎…下次等條女姨媽到…之後……………哎…接受唔到…諗起都打冷震…

姨媽雪巧腥既咩:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 03:30 PM 發表 查看引用來源

姨媽雪巧腥既咩:smile_41:  
雪黎架…邊度必出黎都腥架啦…

引用:
原帖由 pronto 於 2011-5-19 03:32 PM 發表 查看引用來源

雪黎架…邊度必出黎都腥架啦…

雪就應該吾瀨:smile_35:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-5-19 03:18 PM 發表 查看引用來源

各人有唔同喜好....你甘大個仔未瀨過?:smile_40::smile_40:
:smile_42: 未試過亦接受唔到~~係sn場幫d女瀨喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆