上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.3k

引用:
原帖由 1231231q 於 2020-1-9 21:44 發表 查看引用來源
冠記有狗车长泊永亨银行。可以不用来
皆屎G寶都有部長泊!今晚風大留家休息下吧!

大家周末愉快😘😘😘😘😘

引用:
原帖由 1231231q 於 2020-1-11 14:29 發表 查看引用來源
大家周末愉快😘😘😘😘😘
大家周末性福滿滿!

Holy shittt

今日平記食咗件白滑靚輕中,好笑容,又唔催中,想叫佢吹佢話要帶袋吹同收多兩魚! 嘩我即刻縮沙話唔使吹,淨屌算。見佢pat pat又白又滑隻gap又多毛就想添下妹妹,點知佢話查咗ky,頂呀,算數。不過全程都叫做幾好feel,同靚囡做係唔同d,輕車咗幾下,再高速打樁機好快就出野。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-1-11 22:59 發表 查看引用來源
今日平記食咗件白滑靚輕中,好笑容,又唔催中,想叫佢吹佢話要帶袋吹同收多兩魚! 嘩我即刻縮沙話唔使吹,淨屌算。見佢pat pat又白又滑隻gap又多毛就想添下妹妹,點知佢話查咗ky,頂呀,算數。不過全程都叫做幾好feel,同靚囡做係唔同 ...
聽落麻麻地, 吹要膠吹仲要加兩魚~搶?! 奶妹妹又唔得, 即係淨屌食靚食身材, 咁去光頭佬度食幼幼好過啦!

回覆 2745# YuanYuan 的帖子

你講緊邊件?白衫黑boot?

引用:
原帖由 ratratman 於 2020-1-12 13:00 發表 查看引用來源
你講緊邊件?白衫黑boot?
應該係得一個著白色毛毛衫,佢話從來唔同人吹簫喎,屌,服務就無乜㗎喇,係勝在皮膚白滑同幾靚囡,屌過一次算唔會番食!!!

回覆 2748# YuanYuan 的帖子

唔错呀,今時今曰兩魚可吊靓女輕中,國內無或仲贵啦哈哈

回覆 2748# YuanYuan 的帖子

唔错呀,今時今曰兩魚可吊靓女輕中,國內無或仲贵啦哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆