上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.7k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-2-12 16:50 發表 查看引用來源
我生病了兩天, 由星期一做完運動, 冷親就開始生病, 時冷時熱, 看完醫生一直休息, 好頭暈...............:smile_27:
咁凍就唔好運動住啦,好易中招的,take care la

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-2-12 04:59 PM 發表 查看引用來源

可能"zip"親wor~祝快快康復
有心, 有心, 呢排身體質素唔太好.............:smile_42:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-2-12 05:00 PM 發表 查看引用來源

樓主,小心d啦

我都唔想呀.............:smile_27:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-12 05:18 PM 發表 查看引用來源

戒酒呀~
準時食藥!

酒無呀, 係煙唔得呀.............:smile_45:

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2014-2-12 05:19 PM 發表 查看引用來源

咁凍就唔好運動住啦,好易中招的,take care la

家下行路都無力呀, 點運動呢.....................:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-2-12 05:36 PM 發表 查看引用來源

酒無呀, 係煙唔得呀.............:smile_45:
咁凍,落少兩次樓

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-2-12 04:50 PM 發表 查看引用來源
我生病了兩天, 由星期一做完運動, 冷親就開始生病, 時冷時熱, 看完醫生一直休息, 好頭暈...............:smile_27:
天氣凍呀, 樓主做運動(好返後)都係室內好d

做gym, squash, 羽毛球都好呀

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-12 05:42 PM 發表 查看引用來源

咁凍,落少兩次樓

我知道啦...............:smile_27:

引用:
原帖由 s987358 於 2014-2-12 05:44 PM 發表 查看引用來源

天氣凍呀, 樓主做運動(好返後)都係室內好d

做gym, squash, 羽毛球都好呀
入樽兄, 現在所有運動暫停, 要留返條老命先.................:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-2-12 05:45 PM 發表 查看引用來源

入樽兄, 現在所有運動暫停, 要留返條老命先.................:smile_27:
可能又會有個新字頭(英文字母)的出現, 照顧樓主, 發展出一個動人的故事.....

故事發展...

一天病了在床上, 什麼也不想去做.....肚子有點餓了, 起來找點吃的....電話響了起來, 未能知道來電是誰, 一個陌生的號碼...接了一聽, 一把似曾相識的聲音傳來........

以後的等樓主來....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆