上一頁下一頁
發新話題

回到未嫁時 Part 3 (P.39, 60, 85 new update P.133)

收藏  |  訂閱
3.0k  43.9k

引用:
原帖由 conradt 於 2015-9-15 06:10 PM 發表 查看引用來源

死,深到我唔明,可能食得太多cheese tart. 哈哈

正如我地唔明大件得黎小肥一樣囉

引用:
原帖由 conradt 於 2015-9-15 06:10 PM 發表 查看引用來源

死,深到我唔明,可能食得太多cheese tart. 哈哈

咁唔好食咁多啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2015-9-15 06:07 PM 發表 查看引用來源

係呀,我村姑見識少
咁深層次既事我真係唔識
嗯,一定係土地供應既問題!

HAHA........單骨雙骨囉,有D人形容女人件頭較大,但其實佢SILM既,都係一樣好睇.

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-9-15 05:57 PM 發表 查看引用來源

時尚得黎純樸,咁極端既

講真,果時識既台灣妹,真係有呢隻FEEL.
衣著談吐都醒目OK,但坦白直接,無扭擰太多,時尚同純撲,分別講緊學識同性格嘛,HAHA.......
其實呢隻TYPE好得架~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-9-15 06:18 PM 發表 查看引用來源

衣著談吐都醒目OK,但坦白直接,無扭擰太多,時尚同純撲,分別講緊學識同性格嘛,HAHA.......
而家呢?

終於返到屋企, 大家食完飯未?
坐車都覺得熱. 好彩海邊有風.. 涼晒~

引用:
原帖由 mcyc 於 2015-9-15 08:18 PM 發表 查看引用來源
剛剛食完,近期係涼佐,舒服佐

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-9-15 06:18 PM 發表 查看引用來源

台妹係幾殺食既,我識果d條件好多都唔差

引用:
原帖由 mcyc 於 2015-9-15 08:18 PM 發表 查看引用來源
食完喇

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-9-15 08:38 PM 發表 查看引用來源

台妹係幾殺食既,我識果d條件好多都唔差

有冇師姐咁好呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆