上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

《奇真》

上季終於出頭由22倍落到10倍、田草千六亦合!

《再創商機》

季尾一戰走失左冷W、今季会博田草千四!

《金獅雷將》

木球会對老霍咁忠心、呢系馬必有表現、谷草尤其留意!

呢粒石重巨, 所以叫做鑽石巨匠, 同班出谷草10-12好難同佢揮, 因為有輝哥監場.

大力: 挑! 老細, 揾亞寶都唔揾我.
老妖: 來季一定會揾你上馬, 你唔洗慌!
老陳: 今次真係買得少左架!

附件

《天皇行者》

爪皇系列馬、宜千四、千六!

《上浦福滿》

上浦系老羊講過留待今季出撃、特別注意!

《兄弟熊》

上季兩度博殺都失手!今季熊出沒、注意!

呢隻野日東昇係甚麼特出, 但係特別之處係馬主住係山頂, 就算佢哋唔急, 老苗都話要急, 因為係老主顧, 何妨係食回頭草, 不要誤會, 唔係隻馬, 係就係馬, 不過係馬主.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-8 08:46 AM 發表 查看引用來源
《上浦福滿》

上浦系老羊講過留待今季出撃、特別注意!
老劍, 為甚麼我上季咁肯定上浦福滿上季唔會去馬, 皆因金家合共有三隻, 三隻都唔似有準備郁手, 都係等埋一齊同埋要夾同黨一起去揾食, 何妨又未交入場費, 或者有朝一日南非幫會幫佢交埋入場費才見真章未遲.

我有時都幾昂乸狗, 連練馬師協會都敢胆死光顧, 不過日後大把時間向佢哋發問, 超好玩, 超好玩, 超好玩呀!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆