上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.3k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-8 14:44 發表 查看引用來源

我成日有個魔鬼引我食宵夜呀,佢就食極唔肥,哼!唔公平😤
經常消夜:smile_30:

我最近都肥係肚度,都未減到

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-8 02:10 PM 發表 查看引用來源

C妹, welcome back.
ching,要trip嘛?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-8 02:55 PM 發表 查看引用來源

佢係唔係想同妳食完做運動??HAHA........
其實唔講肥,對個胃都唔好,夜晚食,即個胃都無時間休息抖下.夜晚係俾個人休息,我其實唔食得太飽既人,因為我個胃唔太好,我只可以食7成.但又因為呢個原因,變相可以食少D野. ...
其實我以前都食極唔肥,所以慣左鍾意就食,但生完bb後就變左勁吸收😭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-8 11:37 AM 發表 查看引用來源

夏天多架,但個個都外出嘛.
冬天反而gym room多人架落雨都係.
尋晚果2個,我見佢地都好FIT,背心短褲跑,少D自信同唔係跑到爆汗都難.我見佢係全身都已經汗水果隻,呢D都係唔簡單喎.
咁米可一年四季都睇到背心仔囉……哈😂

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-2-8 03:11 PM 發表 查看引用來源

經常消夜:smile_30:
你又係咁?😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-8 11:37 AM 發表 查看引用來源

夏天多架,但個個都外出嘛.
冬天反而gym room多人架落雨都係.
尋晚果2個,我見佢地都好FIT,背心短褲跑,少D自信同唔係跑到爆汗都難.我見佢係全身都已經汗水果隻,呢D都係唔簡單喎.
咁咩啱曬你囉!有無乘機望多幾眼先,話唔定遲啲有機會一齊鑽研一下心得喎。哈哈

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-8 12:06 PM 發表 查看引用來源

我看過那文, 但是說男生的. 是以年齡的10位數 X 9, 得出來的答案, 10位數代表週數, 個位數代表次數.
如: 3X歲, 便是3X9 = 27, 便是每2星期7次.
不知可有女生的 Formula. :smile_o10::smile_o10:
各Ching 可認同 ...
無錯,無錯,就係呢條formula

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-8 03:29 PM 發表 查看引用來源

其實我以前都食極唔肥,所以慣左鍾意就食,但生完bb後就變左勁吸收😭
勁吸收黎講,女人係點睇既呢?
最介意會係咩情況呢?
老公出聲,朋友出聲,其他人有意見?自己買衫大件左?著唔返以前既衫?Bilkin上下圍都窄晒?定咩呢?HAHA...................

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-8 03:31 PM 發表 查看引用來源

咁米可一年四季都睇到背心仔囉……哈😂
夏天睇唔出奇啦,冬天收埋,夏天show成績既定律,HAHA......
只係尋晚咁凍,我都長褲,另外2個居然係短衫短褲,我先心諗佢地勁.............
但事實上係,我係個幾鐘既運動裡,佢地係跑步機只作短暫回氣,其餘時間都可以用喪跑黎形容.如果跑街遇著佢做partner,其實都幾有挑戰性.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆