上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 03:05 PM 發表 查看引用來源

係啊,成個抱住啊師兄.:smile_30::smile_30:
呢個姿勢無得輸啊!忽然想問下師姐們,其實呢個動作爽唔爽呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 03:10 PM 發表 查看引用來源

華仔當年直情係古惑仔既代名詞.
仲有一套,郭富城既浪漫胸部,唔係,係風暴,都好型,我講揸電單車.
其實不論男女,揸電單車都可以好有型。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-29 03:54 PM 發表 查看引用來源

坦白,男人揸電單車型過女人揸既

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 03:31 PM 發表 查看引用來源
我其實睇唔明.......
我最想睇果對好似無出現添......
即個女人有小朋友果對,HAHA.....
其實除了saving,其他睇唔使睇前文。

游生和潔儀姐姐,老闆勾下屬老婆之後沉船。引版好故事。

主角林文龍那對,沒什麽神秘。不過來來回回仍然在一起,奇蹟。

郭力那一對,八年,幾段感情,又兩個人單身再遇。奇蹟中之奇蹟。

你想睇那對,可能要拍續集先見到。個男的不去上海,可能有啲野。

Saving那一對,現實的無奈。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-29 03:42 PM 發表 查看引用來源
er......點解要條女收聲既?

條女好多野講架? XD
噫,唔係多啲嗌會好啲咩?…

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-29 03:42 PM 發表 查看引用來源

er......點解要條女收聲既?

條女好多野講架? XD
SAM師兄講個女既叫佢唔好搞咁多野嘛,咪最好轉一個令佢爽到出唔到聲既姿勢囉.

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-29 03:54 PM 發表 查看引用來源

綿羊仔呢??HAHA......
我要電單車旁有多個位果種,型.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-5-29 04:00 PM 發表 查看引用來源

其實除了saving,其他睇唔使睇前文。

游生和潔儀姐姐,老闆勾下屬老婆之後沉船。引版好故事。

主角林文龍那對,沒什麽神秘。不過來來回回仍然在一起,奇蹟。

郭力那一對,八年,幾段感情,又兩個人單 ...
下,果對反而無左影??
我最估唔到係呢對喳喎.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-29 03:58 PM 發表 查看引用來源

坦白,男人揸電單車型過女人揸既
有時我係街見啲女人揸都好有型,仲要著住高根鞋,停紅綠燈時單腳踏安全島,果次我覺得佢堅型。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-29 04:14 PM 發表 查看引用來源

有時我係街見啲女人揸都好有型,仲要著住高根鞋,停紅綠燈時單腳踏安全島,果次我覺得佢堅型。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆