上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

《獻惑》

問題馬、今季先交代、兩次比PK玩死!可能用返阿拉!

《美麗威威》

英國馬遲熟D、1600以上!今季要留意!

呢隻上季暑期吹水馬閃耀駿駒都無令我失望, 不過係季尾才郁手有2W, 都算唔錯, 今次再要push多一次, 希望係季初泥王再郁手.

老劉: 我哋三條老人家都係馬場三勇士, 應該預埋大富豪亞羅組成馬場四勇士, 同李許蘇黎那四條友仔撼過, 可惜係無得撼, 因班次不同, 場地不同, 只有撼牙骹才有得撼.

附件

照睇山仔同香島員工應笑晒咀, 因為馬化人身家已經超越同鄉馬暈成為首富, 加人工事在必行.

附件

有時專家, 有時都會瓜, 好似超級馬匹血統專家完旦就一例子, 一隻走黃鯪魚成名, 連馬主仔都話要跟完旦學藝, 到頭來還不是專家係無自己一個家.

附件

雖然一道馬主唔係在香港贏馬, 有得贏都係好野, 希望係香港都一樣有馬贏.

附件

呢隻嬴風雲以田14為正宗, 不過來季有可能以跑較長一些路程取分. 希望唔好揾大叔上馬, 要揾一啲硬功騎最合適.

亞徐: 寶哥, 照呢條粉腸講法, 除保你, 亞杜, 你可有機會上馬.
亞寶: 你好似同緊我講笑, 上季我都無取過條泥水佬一個仙.
亞徐: 就係感, 才唔會惹飛.

附件

呢粒鑽石下季隨時係谷草可以撻人, 係條屎窟取分棋子.

附件

《育馬妙星》

實而不華、大蘇16倍个次勁中、見報田草洗㡳回谷草又可半冷赢得!

《肥仔》

上季谷草31倍爭D肥仔!等机会真肥仔過!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆