上一頁下一頁
發新話題

【 雙.嬴.徵.友.社.二 】*嚴正聲明 : winson0125 唔係我黎!完!

收藏  |  訂閱
4.3k  32.4k

引用:
原帖由 N-Square 於 2008-12-29 09:25 PM 發表 查看引用來源

偷偷地:122:
你做咩學我:096:
今日我fd話帶我去睇中醫睇失眠:023:
唸起最唔想唸既野...咪一定訓唔到:025:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-29 09:27 PM 發表 查看引用來源

叫外買啤酒:096::071:
:025: 你想我死梗..係佢面前飲

引用:
原帖由 N-Square 於 2008-12-29 09:24 PM 發表 查看引用來源

之前住25樓有張外賣紙係遠d架..$50送外賣..
不過我呢頭附近除左粥就冇其他外賣...而且$>25就送..
唔係我細佬+交學費都唔洗負數..早知唔去打波:096:
又老又蠢先好..唔怕佢出蠱惑:096:
無外買就出去食啦...樓下之麻:034:
老先精丫:096:實出妳蠱惑:071:

引用:
原帖由 shoyo126 於 2008-12-29 09:29 PM 發表 查看引用來源

唸起最唔想唸既野...咪一定訓唔到:025:
咁冇計啦..我之前日日都係咁..而加變左習慣失眠添:028:

引用:
原帖由 N-Square 於 2008-12-29 09:25 PM 發表 查看引用來源

偷偷地:122:
你做咩學我:096:
今日我fd話帶我去睇中醫睇失眠:023:
教人偷走:032:

引用:
原帖由 shoyo126 於 2008-12-29 09:30 PM 發表 查看引用來源

:025: 你想我死梗..係佢面前飲
頭先出去坐陣早d返都會比佢話架咩:096:

引用:
原帖由 N-Square 於 2008-12-29 09:26 PM 發表 查看引用來源
:025:你有資格話人傻咩:096:
有:036:我不知幾精:096:

引用:
原帖由 N-Square 於 2008-12-29 09:31 PM 發表 查看引用來源
咁冇計啦..我之前日日都係咁..而加變左習慣失眠添:028:
平時我都唔唸...只有被自己飲醉先唸...:026:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-29 09:31 PM 發表 查看引用來源

無外買就出去食啦...樓下之麻:034:
老先精丫:096:實出妳蠱惑:071:
1.叫我細佬出去食我會嘔血
2.樓下d野好貴...要出去食就要行遠d..
你估我好想食個咁難食既炸兩咩:029::029::029:
本來自己煮架嘛

引用:
原帖由 N-Square 於 2008-12-29 09:27 PM 發表 查看引用來源
星期六晚食左:096::096::096:
一次食幾餐唧野:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆