上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-8 07:00 PM 發表 查看引用來源
好耐沒用過我個 tri-pod 來影相,今日專登揾返佢出來影下相俾大家睇下我christmas eve嗰日嘅衣著

其實好老實同大家講,呢個trip有我老公,爹哋媽咪老爺奶奶喺晒到,我每一日嘅衣著都一 ...
邊間園林餐廳先,等我搵日又過去試下好唔好食。

香香既身材真係不得了
每次都係睇完文  先再慢慢欣賞圖  再幻想下
真係如果後生D  可以連續起兩次機

條裙好靚好襯妳啊~
看似causal但又大方得體~
又有節日氣氛~
去呢D outdoor場合最適合~

香香實在引人

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-8 07:00 PM 發表 查看引用來源
好耐沒用過我個 tri-pod 來影相,今日專登揾返佢出來影下相俾大家睇下我christmas eve嗰日嘅衣著

其實好老實同大家講,呢個trip有我老公,爹哋媽咪老爺奶奶喺晒到,我每一日嘅衣著都一 ...
好高貴呀個look:smile_40:

人妻過年着呢套衫去拜年就不得了
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-8 19:00 發表 查看引用來源

引用:
好耐沒用過我個 tri-pod 來影相,今日專登揾返佢出來影下相俾大家睇下我christmas eve嗰日�衣著

其實好老實同大家講,呢個trip有我老公,爹哋媽咪老爺奶奶喺晒到,我每一日�衣著都一 ...
我都好想可以現場睇到你走光呀 可惜 哩啲機會唔屬於我既

成件事都好正:smile_o12:香香太正了:smile_o09:

引用:

超級好J!!!好羨慕個阿叉!

可以睇埋你著黑色lace tback呢~:smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆