上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  55.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 12:09 PM 發表 查看引用來源

大頭仔~呢期你最威啦:smile_o03:  
:smile_14: why???:smile_14:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 12:08 PM 發表 查看引用來源

你喜歡邊類型 ?
她做乜令你性愛滿足既?
佢樣貌 ?身材 ?合你乜要求=?

你曾經有幾多個女人呀 ?
好難一概而論既~我只可以講個人就喜歡高高瘦瘦眼大大鼻尖尖瓜子臉白皮膚咁囉:smile_o06:

佢既性愛技巧吾錯:smile_o05:
我曾經有兩個女人:smile_o03:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 12:13 PM 發表 查看引用來源

你唔介紹女仔比院長 !!
佢好似好dry !!
佢~~嘿嘿:smile_46:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:25 PM 發表
食撚飽,見到條女得條老底,又飲左少少,又9硬硬,各位師兄,我去執番劑先:smile_47: :smile_47: :smile_47:
你條友 ........  唉!食飽 d 啦喂!!!

:smile_38: :smile_38: :smile_38:

煲水先!

各位 c 興慢用!

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 12:28 發表 查看引用來源

有冇支會一起食吓飯,唱吓k呢:smile_14:
巨頭,當然有啦,我都想見吓阿嫂:smile_30: 想问佢有冇姊妺介紹:smile_30: 我還欠院長黑牌同芝華士,只係最近在忙了解壇野,看看有冇能力做,星期一又要去北京、大連,回找你約時間,

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:04 PM 發表 查看引用來源

係呀!當佢隊完兩支,我即刻諗起你!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
  竟然諗到禾~~

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:25 PM 發表 查看引用來源
食撚飽,見到條女得條老底,又飲左少少,又9硬硬,各位師兄,我去執番劑先:smile_47: :smile_47: :smile_47:
自備飛機杯呀?

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:07 PM 發表 查看引用來源

你做乜撚野講左我句口頭蟬呀!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
咪就係你挑撚起條引囉~~搞9都禾唔7想講都爆能晒粗添~~:smile_38:

嘩,好熱鬧呢!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆