上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第4版)

收藏  |  訂閱
3.0k  106.1k

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-15 02:45 PM 發表 查看引用來源

咁你覺得邊個隻手指机会係最大呢?:smile_o05e-
緊係你d 情人喇 唔通我咩..

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-15 02:25 PM 發表 查看引用來源

要低調d嘅,吾通半夜黑Monk monk 想要時仲要起身揾玩具咩?:smile_o04:

話時話,樓主你上一次條假九係邊度買?:smile_o05:
:smile_35: 監獄可以藏械咩 ?? 小心比獄長發現喎 狠狠的教訓你一次喎

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-1-15 02:53 PM 發表 查看引用來源

緊係你d 情人喇 唔通我咩..
情人吾止用手指La :smile_o04: :smile_o02:

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-1-15 02:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: 監獄可以藏械咩 ?? 小心比獄長發現喎 狠狠的教訓你一次喎
個件武器係獄長比我架:smile_o03:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-15 02:21 PM 發表 查看引用來源

咀咀你係左撇子?

我用左手幫人開年會順籝d:smile_o05: 自己要用右手

聽講男人多用左手打Jj, 因為右手要揸mouse 睇咸片;吾知係咪呢?:smile_o06:
我用右手打的,睇片唔使成日用mouse:smile_35:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-15 02:25 PM 發表 查看引用來源

要低調d嘅,吾通半夜黑Monk monk 想要時仲要起身揾玩具咩?:smile_o04:

話時話,樓主你上一次條假九係邊度買?:smile_o05:
玩具可以好細支,放係銀包都得,
上次買個支,都幾大支野,係性商店,冇人帶普通人,好難搵到間店,
妳想要咩,不如我送支比妳,當係新年禮物或者我帶妳去選件心儀禮品,然後我送給妳

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-1-15 03:36 PM 發表 查看引用來源

玩具可以好細支,放係銀包都得,
上次買個支,都幾大支野,係性商店,冇人帶普通人,好難搵到間店,
妳想要咩,不如我送支比妳,當係新年禮物或者我帶妳去選件心儀禮品,然後我送給妳
TD.樓主送禮物時間。。。。快去揀

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-15 03:30 PM 發表 查看引用來源

情人吾止用手指La :smile_o04: :smile_o02:
:smile_47: 手指係前菜 之後先食正餐 咸豬手同德國腸

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-15 03:32 PM 發表 查看引用來源

我無話可說 ..............

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-1-15 03:32 PM 發表 查看引用來源

咁獄長會唔會不定時送武器比你啊!!!:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆