上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.0k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 12:04 發表 查看引用來源

佢吹大左啦...我最近在羅湖村,東門一帶...度步.
如果有上廠我都係這一带食飯多:smile_30: 係埋下次如果見到像華倫下身好大碌就係你:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-19 12:12 PM 發表 查看引用來源

乜病,膠衫症呀?!?
有少少反應!差D反唔到黎!:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:10 發表 查看引用來源

我主要上去搵人!但人就搵唔到,病左兩個星期!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:
上去收數呀:smile_30:

Sleep now.. bye bye :smile_o07:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-19 12:08 PM 發表 查看引用來源

貢充電洗5 洗充 2 日先至滿??:smile_30: :smile_30:
你典豬架???:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-5-19 12:17 PM 發表 查看引用來源
上去收數呀:smile_30:
差D收皮呀!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:13 發表 查看引用來源

我成日同人講,自從日本果次之後,訓訓下都可以長訓!而家仲求D咩???每過一日就賺一日呀!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 絕對讚同,日本這單真的啟發很大,地震佢地已慣,但沒想到瞓瞓下都可以比水沖走:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-5-19 12:07 PM 發表 查看引用來源
又要插你,佢閲人無數,見你溥情寡幸,只愛自己,約人兩三次吾去就收韁,冇D誠意,點同你過人世呀:smile_o02:
做咩咁肉緊喎:smile_o05:

食撚飽,見到條女得條老底,又飲左少少,又9硬硬,各位師兄,我去執番劑先:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-5-19 12:16 PM 發表 查看引用來源
如果有上廠我都係這一带食飯多:smile_30: 係埋下次如果見到像華倫下身好大碌就係你:smile_30:
有冇支會一起食吓飯,唱吓k呢:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆